Utveckla ditt företag!

Är du redo för nästa steg i ditt företagande? Vill du satsa på ökad tillväxt och högre lönsamhet? Kontakta oss så hjälper vi dig ta nästa steg.

Oavsett vilken satsning du står inför, till exempel investeringar för ökad effektivitet, investeringar i nya marknader eller att utveckla nya produkter och tjänster så bör du kontakta Almi.

Varje år tar över 20 000 företag del av våra erbjudanden. Det kan gälla finansiering, affärsrådgivning eller deltagande i något av våra program, t.ex. tillväxtprogrammet eller mentorprogrammet. Almis rådgivare har mångårig erfarenhet av företagande och finns nära företagen över hela Sverige med lokala nätverk och kontakter.

I den första kontakten med Almi genomförs alltid en analys av företagets behov. Analysen är alltid vägledande för nästa steg.

Vill du få reda på vad Almi kan göra för dig?

Kontakta oss idag så ringer vi upp dig och pratar förutsättningslöst om hur din situation ser ut. Ser vi att vi kan hjälpa dig att ta nästa steg med ditt företag så får du kontakt med en rådgivare där du bor. Helt kostnadsfritt! Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Om Almi

Almi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Almi investerar även riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och skalbara affärsidéer. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet.
Läs mer om oss

Kontaktuppgifterna du lämnar kommer hanteras i enlighet med hur vi hanterar personuppgifter.


Inspireras av företag som växt med stöd av Almi
 
  

Brigbys lekkamrater uppskattar hållbarhet

Leksaker tillverkade av ekologiska material, det är precis vad dagens kvalitetsmedvetna kunder vill ha. Omsättningen har ökat kraftigt och i fjol fick Brigbys ta emot Gasellpriset som ett av Sveriges snabbast växande företag.

Läs mer om BrigbysHett med allergitester utan djurförsök

Bland alla de laboratorier i Europa, som fick EU-anslag för att ta fram djurfria hudallergitester, var det ett i Lund som lyckades bäst. År 2010 bildades SenzaGen. Sen dess har de växt rejält och även etablerat sig i USA.

Läs mer om SenzaGens

Bli kontaktad av oss

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn