Sommarprat med Sveriges tyngsta affärsängel Dusan Stojanovic

Först är det semester men vi vill redan nu flagga för vår aktivitet med Dušan Stojanović, en av Sveriges tyngsta affärsänglar från det globala affärsängelsnätverket True Global Ventures.

Dušan är utsedd av DI Digital till en av Sveriges privatinvesterare som är extra betydelsefull för det svenska ekosystemet. 2013 tilldelades han utmärkelsen årets europeiska affärsängel efter att ha lyckats genomföra hela tre lyckade ”exits” inom loppet av en vecka. Totalt har Dušan gjort 18 investeringar varav 9 har resultat i delvis eller hel ”exit”, alla inom fintech. Idag investerar Dušan Stojanović enbart inom ramen för True Global Ventures och har pekat ut Asien som Silicon Valleys ersättare inom fintech.

Vi kryddar tillfället med Magnus Emilsson (Visit Group) och Palle Stenberg (VD och grundare Nudie Jeans) och Lena Apler (grundare Collector Bank) Åke Lundén (grundare Benify)

Vill du pitcha vid tillfället? Ta chansen och pitcha för Dušan Stojanović och flera av Sveriges tunga investerare den 17 augusti. Intresseanmälan sker till: sofia.hjelmberg@almi.se med ett investeringsmemorandum på engelska senast 30 juli.

No show avgift på 250 kr

Fakta

Pris (inkl. moms)

Kostnadsfritt

 • Plats

  Västsvenska Handelskammaren

  Göteborg

  Datum

  Tor 17 aug

  kl 16.00–18.30

  Sista anmälningsdag
  den 16 augusti 2017
  Platstillgång
  Platser kvar

  Anmäl dig

Kalendarium och anmälan till kurser och seminarier

Visa hela kalendariet

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn