Kapitaldag

Har du funderat på hur ditt företag ska finansieras i nästa steg?

Det talas mycket om publikt kapital, ägarspridning och listning på olika handelsplatser. Hur går det till när mindre bolag söker kapital för vidare expansion och vilka olika alternativ finns? Vilka krav ställs och vem gör vad? Kan mitt bolag få tillgång till externa pengar och vad innebär det för mig som ägare?

De här och många andra frågor kommer att tas upp och diskuteras på den här workshopen. Du får träffa representanter från Aktietorget, Sedemera Fondkommission, Almi Invest och Almi Företagspartner. Vi kommer också att tråffa en representant från ett företag som nyligen har genomfört en notering och tagit in publikt kapital.

Vi börjar med frukost kl 08.30-09.00 och avslutar med en gemensam lunch kl 12. Efter lunch finns representanterna från Aktietorget, Sedemera Fondkommission, Almi Invest och Almi Företagspartner kvar och erbjuder bilaterala möten/diskussioner.

Träffen är kostnadsfri och anmälan görs senast den 24/4 via nedanstående länk. Observera att anmälan är bindande, vid oanmäld frånvaro kommer en avgift om 300 kr att tas ut.

Seminariet är en del av Tillväxtlyftet, ett samverkansprojekt för att stödja och utveckla små och medelstora företag så att fler företag i Östra Mellansverige når ut/vidgar sin marknad internationellt. Projektet finansieras av ALMI, Region Uppsala och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond


Fakta

Pris (inkl. moms)

Kostnadsfritt

 • Plats

  Dragarbrunnsgatan 39

  Uppsala

  Datum

  Ons 26 apr

  kl 08.30–13.00

  Sista anmälningsdag
  den 25 april 2017
  Platstillgång
  Få platser kvar

  Anmäl dig

Kalendarium och anmälan till kurser och seminarier

Visa hela kalendariet

Följ oss

Vi finns på LinkedIn Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook