Från idéer till framgångsrika företag!

Almi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser.

Vad kan Almi göra för dig?

Har du en idé om en produkt eller tjänst? Är du på väg att starta eller köpa ett företag? Eller driver du redan ett företag?

Här presenterar vi våra tjänster med utgångspunkt i din situation

Kalendarium och anmälan till kurser och seminarier

Visa hela kalendariet
Matmarknaden Paradiset

Matmarknaden Paradiset

Förra året öppnades för första gången entrédörrarna till matmarknaden Paradiset på söder i Stockholm. Nu har de, med hjälp av bland annat Almi Företagspartner, lyckats expandera till City och förväntas öppna 16 nya butiker inom fem år.

Läs hela artikeln här
En tillväxtmotor för Sverige!

En tillväxtmotor för Sverige!

Utveckla ditt företag online med Google och Almi. En kostnadsfri utbildning i 4 steg. Anmäl dig till Digitalakademins kickoff i Nyköping den 8 november på Culturum.

Läs mer
Bli konkurrenskraftig med hållbart företagande

Bli konkurrenskraftig med hållbart företagande

Kom på kvällseminarium den 2 november och lär dig hur du kan utveckla företagets affärsmodell till att bli långsiktig hållbar. Entreprenören och hållbarhetskonsulten Scarlett Roa föreläser om hur just du kan arbeta med detta. Seminariet är helt kostnadsfritt och vi bjuder på lättare förtäring!

Anmäl dig här
Årets Nybyggare och Årets Pionjär Stockholms Län 2016 är utsedda!

Årets Nybyggare och Årets Pionjär Stockholms Län 2016 är utsedda!

Igår avslöjades vilka som tagit hem det prestigefulla priset som Årets Nybyggare och Årets Pionjär i Stockholm 2016. Systrarna Asadi med sitt företag DeoDoc och multientreprenören Shervin Razani stod som segrare och tog emot utmärkelsen av landshövding Chris Heister på Tessinska palatset.

Läs hela motiveringen här
Här är årets främsta innovatörer i Stockholm

Här är årets främsta innovatörer i Stockholm

– Almi deltar i SKAPA för att lyfta fram framtidens innovationer och premiera de innovatörer som lägger ner mycket tid, vilja och pengar i att skapa en bättre värld, säger Pernilla Conley, Affärsansvarig Innovationsrådgivning Almi Företagspartner Stockholm Sörmland.

Läs mer
Mentorprogrammet

Mentorprogrammet

Sverige behöver fler och framgångsrika företagare, visst är det så. Men ingen växer ensam...Få ett bollplank under ett år som hjälper till med utvecklingen av ditt företag. Sök som adept eller mentor till Almis mentorprogram.

Läs mer
Din partner på tillväxtresan

Din partner på tillväxtresan

Lån, strategisk rådgivning eller inspiration inför nästa viktiga steg – vi på Almi Företagspartner fungerar som din guide och resekompis på tillväxtresan. Var på vägen ditt företag än befinner sig.

Läs mer
Lär känna våra IFS-rådgivare

Lär känna våra IFS-rådgivare

IFS Rådgivning riktar sig till drivna entreprenörer med utländsk bakgrund, som vill utvecklas i sitt företagande och starta eget eller köpa företag i Sverige. Entreprenörer i Stockholm har fem IFS Affärsrådgivare till sin hjälp, som har gedigen erfarenhet av företagande inom en mängd olika branscher och som talar flera olika språk, bland annat arabiska, franska och persiska.

Läs mer
Lyckas med internationella affärer

Lyckas med internationella affärer

Vilka möjligheter och svårigheter möter man när man gör affärer utomlands? Den 26 oktober håller Thierry Dauphin ett seminarium hos vår samarbetspartner Start-Up Stockholm. Få konkreta tips i förhandlingsteknik, affärsrelationer, orientering i import och exportfrågor samt var du hittar bra information och länkar.

Anmäl dig här
 • Fumo ska hjälpa brandmännen

  Fumo ska hjälpa brandmännen

  Den här nya svenska brandroboten FUMO kan ta sig in där vanliga rökdykare inte räcker till. Fumo ska ta räddningstjänsterna in i framtiden. – Jag hoppas att vi ska ha Fumo ute på marknaden kring årsskiftet, säger Thomas Eriksson, vd på Realisator Robotics.

  Läs mer om Fumo här!
 • Så blev Yubico en världssensation

  Så blev Yubico en världssensation

  Det började med ett innovationslån från Almi. Nu håller Yubico på att förändra världsstandarden för säkerheten på internet. – Det är inte en lätt utmaning – men viktigt och fantastiskt spännande, säger Stina Ehrensvärd, grundare och vd för Yubico.

  Läs intervjun med Yubicos vd här!
 • Bröderna Toosi fick stöd av Almi och crowdfundingsajten Kickstarter

  Bröderna Toosi fick stöd av Almi och crowdfundingsajten Kickstarter

  Läs mer om Pugz

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande i Stockholm/Sörmland.
Följ oss på Facebook