Almi i Sörmland söker affärsrådgivare

Ansökningstiden för tjänsten har gått ut, håll gärna utkik på vår hemsida för nya lediga tjänster!

Vi förstärker vårt team i Sörmland med ytterligare en affärsrådgivare.

Vill du arbeta med utveckling av spännande tillväxtföretag i Sörmland?

Vårt mål är att fler innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. På Almi kan vi det här med företagande, vi är en partner med bredd som erbjuder våra kunder lån, riskkapital och rådgivning.

Ditt uppdrag

På Almi arbetar du självständigt med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete som innebär kontakt med företagare inom olika branscher och olika målgrupper. Som Affärsrådgivare kommer du att fungera som rådgivare/företagscoach och arbeta med särskilt fokus på företag som är i tillväxtfas, d. v. s. både har potential och ambition att växa. Du analyserar affärsidéer och är bollplank, du arbetar med tillväxtrådgivning i enskilda företag och ibland med företag i grupp. Du söker aktivt nya kunder som har tillväxtpotential både nationellt och internationellt.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering på något av våra kontor i Sörmland.

Dina erfarenheter och dina kunskaper

För att lyckas i rollen krävs att du trivs med nätverkande och ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för företagande. Du har akademisk utbildning och bra förstålese för ekonomi. Du är van att arbeta konsultativt med affärsutveckling. Du har flerårig dokumenterad erfarenhet från små eller medelstora företag, gärna från företag som haft en snabb expansion. Har du även drivit eget företag är det en fördel. Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Vi värdesätter erfarenhet av internationella affärer. Vi vill att du har förankring i Sörmland och gärna ett regionalt nätverk.

Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande, affärsmässig och har ett stort engagemang. Du har analytisk förmåga och är strukturerad med vana att självständigt driva processer. Du bidrar med såväl din personlighet som kunskap och erfarenheter till teamet både internt och i arbetet med våra kunder. Samtidigt som du ska vara självgående med initiativförmåga och stort egenansvar att arbeta mot deadlines ska du också vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Du är affärsmässig och duktig på att etablera och underhålla långsiktiga relationer.

Kontakt

Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, till pernilla.conley@almi.se eller thomas.orrung@almi.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Pernilla Conley, kontorschef Eskilstuna, 016-541 10 97 eller Thomas Orrung, kontorschef i Nyköping, 08-458 14 51.

Om Almi Stockholm Sörmland

På Almi Stockholm Sörmland är vi ca 55 medarbetare som brinner för att utveckla företag. Vår vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Stockholm Sörmland har verksamhet i båda länen och centrala kontor i Stockholm, Eskilstuna, Nyköping. Vi ägs av statliga Almi Företagspartner AB samt Regionförbundet Sörmland och Stockholms läns landsting.

Läs mer om oss och våra erbjudanden på https://goo.gl/CE3rak

Sista datum för ansökan är den 11 januari.

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande i Stockholm/Sörmland.
Följ oss på Facebook