Från idéer till framgångsrika företag!

Almi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser.

Vad kan Almi göra för dig?

Har du en idé om en produkt eller tjänst? Är du på väg att starta eller köpa ett företag? Eller driver du redan ett företag?

Här presenterar vi våra tjänster med utgångspunkt i din situation

Kalendarium och anmälan till kurser och seminarier

Visa hela kalendariet
Digitalakademin igång

Digitalakademin igång

130 företagare samlades på Storsjöteatern i Östersund i onsdags när Google och Almi drog igång Digitalakademin. Nu är det dags för fyra utbildningstillfällen och det finns fortfarande plats kvar för den som vill anmäla sig. Du behöver inte gå alla utan väljer de som passar dig bäst.

Läs mer och anmäl dig här
Semifinal i Almi pitch

Semifinal i Almi pitch

Efter att arton bolag pitchat sin affärsidé inför en investerarpanel valdes nio ut att gå till semifinal. Bland dessa nio återfanns inte mindre än fem från Jämtland och Västernorrland. Glada semifinalister är ChildFoodFactory och MyMowo som laddar inför sin andra pitch, denna gång både för investerarna och hundratalet i publiken. Senare ikväll utses tre finalister som får gå upp på stora scenen på Åre Kapitalmarkandsdagar.

Läs mer om Almi pitch i Åre
Bertlin Agency satsar i Västernorrland

Bertlin Agency satsar i Västernorrland

Med hjälp av ett tillväxtlån satsar Sundsvallsbaserade Bertlin Agency på utökad verksamhet i Härnösand, Kramfors och inom kort i Stockholm. Det finns även planer på att starta verksamhet i Örnsköldsvik och Östersund och målsättningen är att öppna i ännu fler städer. Musik och artisteri handlar verksamheten om och målsättningen är att ha omkring 350 elever på varje mindre ort och omkring 1500 elever i de största städerna.

Läs mer
Utveckla ditt företagande

Utveckla ditt företagande

Häng med i någon av höstens utvecklingsgrupper. Du som har utmaningar och funderingar kring företagande, träffa andra likasinnade och bolla och prata om dina tankar.

Läs om våra utvecklingsgrupper
Paralox tillväxtresa fortsätter

Paralox tillväxtresa fortsätter

Företaget Paralox har vuxit från två till 20 medarbetare och tillväxtresan förväntas fortsätta.

Se filmklippet
Prenumera

Prenumera

Prenumerera på våra nyhetsbrev via e-post och håll dig uppdaterad inom framgångsrikt företagande och annat aktuellt som händer hos oss.

Prenumerera på våra nyhetsbrev
 • Boost för Åre Glashytta

  Boost för Åre Glashytta

  För Annika Weile har Almis tillväxtprogramprogram blivit en omstart av företaget. Hon gått igenom den tio år gamla affärsplanen punkt för punkt och har tillsammans med Almi vänt på varenda sten.

  Läs mer om Åre Glashytta
 • MaxTruck nyanställer och expanderar

  MaxTruck nyanställer och expanderar

  Företaget MaxTruck AB i Östersund nyanställer och satsar på nya internationella marknader. Almis tillväxtlån har varit helt avgörande för expansionen.

  Läs mer om MaxTruck
 • Mikrolån gav Turon en flygande start

  Mikrolån gav Turon en flygande start

  När Turon Alimjan startade företag valde han samarbete framför konkurrens. Ett och ett halvt år senare går företagen så bra att de flyttar till nya större lokaler.

  Läs mer om Birsta Bilmäklare
 • Fler affärer och strategiska beslut

  Fler affärer och strategiska beslut

  Tord Sandin i Örnsköldsvik hade funderat över om en styrelse skulle vara bra för hans företag, och hur han skulle göra för att öka omsättningen. Almis mentorprogram visade sig vara den energiinjektion han sökte.

  Läs mer
 • Pengar var en förutsättning för tillväxt

  Pengar var en förutsättning för tillväxt

  Anna Godevärn lånade pengar för att utveckla familjeföretaget. Det var ett stort beslut men hon var tvungen att välja väg. Och Anna valde utveckling och tillväxt.

  Läs mer
 • Skuggstyrelse – learning by doing

  Skuggstyrelse – learning by doing

  Sara Ahlin Grinde och Tomas Eliasson driver varsitt företag och träffas idag på bolagens skuggstyrelse. De övar praktiskt på de olika rollerna i en styrelse och utvecklas som personer och företag.

  Läs mer

Följ oss

Vi finns på LinkedIn Prenumerera på vårt nyhetsbrev Instagram

Besök oss på YouTube

Ta del av filmer från företag och deras verksamheter.
Besök oss på YouTube

Följ oss för att nätverka, ställa frågor och bli påmind om vad som är på gång.
Följ oss på Facebook