Styrelsekraft söker styrelseuppdrag

Sök din framtida styrelseledamot i Styrelsekrafts CV-databas.

Här kan du som ägare enkelt söka efter just de kompetenser, erfarenheter och personligheter du har behov av för ditt företags utveckling. Genom att ta in externa ledamöter till styrelsen får du ett  bollplank som ser verksamheten med nya ögon och som kan tillföra kvalificerat stöd. Mångfald i styrelser ökar förutsättningarna för tillväxt.

I CV-databasen hittar du de kvinnor som har deltagit i programmet Styrelsekraft och som därigenom har en professionell styrelseutbildning.

Styrelsekrafts CV-databas är en kostnadsfri tjänst som tillhandahålls av Almi och den har en effektiv matchningsfunktion. Utifrån dina önskemål får du snabbt förslag på en eller flera kompetenta kandidater till styrelsen.

Om Styrelsekraft

StyrelsekraftStyrelsekraft instiftades av regeringen år 2008 med syfte att under fem år främja hållbar tillväxt genom att öka andelen kvinnor i styrelser. Mellan åren 2009 och 2014 har 740 kvinnor deltagit i Styrelsekraft. Deltagarna, som är egna företagare eller har en ledande position, har fått ansöka i stor konkurrens till programmet. Varje deltagare har haft en personlig styrelsementor, genomgått styrelseutbildning samt fått ett professionellt styrelsenätverk med andra deltagare. På detta sätt är alla som har gått Styrelsekraft kvalitetssäkrade.

Alumninätverk – exklusivt för deltagare i Styrelsekraft

Alumninätverken bidrar till fortsatt kontakt, lärande och erfarenhetsutbyte mellan deltagarna på en ort eller i en region. Varje alumninätverk drivs av deltagarna själva och de sätter ramarna för verksamheten. Almi har en kontaktperson för varje alumninätverk och vill du ha mer information så kontakta följande personer:

Kontaktpersoner:

Uppdatera och registrera dig i CV-databasen

Om du vill uppdatera din styrelseprofil gör du det här ».

Om du har gått Styrelsekraft men inte registrerat dig i databasen kan du skicka ett e-postmeddelande till styrelsekraft@almi.se så får du en länk till registreringssidan.

Tips! Styrelseguiden

I Styrelseguiden finns ett avsnitt om hur du letar efter rätt kompetens utifrån de utmaningar företagare står inför och vilken kompetens du behöver för att utvecklas åt det håll du önskar för ditt företag.

Läs Styrelseguiden här
Styrelsekraft vill synliggöra kvinnor

Styrelsekraft vill synliggöra kvinnor

Se filmen här
Styrelsekraft – Grande Finale & Det är nu det börjar

Styrelsekraft – Grande Finale & Det är nu det börjar

Se filmen här

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube