Utbilda dig i digitaliseringens möjligheter

Digitalakademins mål är att svenska företag ska bli bättre på att utnyttja digitaliseringens möjligheter. Genom Digitalakademin kan du som företagare lära dig hur ditt företag blir mer framgångsrikt på nätet. 

Gå kostnadsfria kurser online

Vill du lär dig mer om digitala verktyg? Digitalakademin erbjuder kostnadsfria utbildningar inom 23 olika digitala områden, bland annat digital annonsering, sociala medier och försäljning online. Du får en personlig läroplan och kan gå utbildningarna var som helst och när det passar dig. När du klarat kunskapstesten får du en officiell certifiering som användare av digitala verktyg.

Utbildningarna finns på över 30 språk!
Till onlineplattformen

Anmäl dig till våra utbildningsevent

Utöver onlineutbildninger erbjuder Digitalakademin också fysiska utbildningar med ett utbildningspaket som består av fyra utbildningstillfällen och täcker allt från online närvaro, e-handel, och digital verksamhetsstyrning till hur man skapar trafik till sin webbsida och får fler kunder. Utbildningarna leds av en Google-certifierade partner.

Utbildningen är kostnadsfri. Varje utbildningspaket inleds med ett inspirerande kickoff event där du får möta både experter och andra företagare.
Anmäl dig här

Om Digitalakademin

Digitalakademin är ett initiativ av Google och Almi. Syftet är att utbilda svenska företag till att bättre ta tillvara de möjligheter som digitaliseringen erbjuder.
Läs mer på www.digitalakademin.se

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube