Boka ett möte med en Almi-rådgivare

Är du redo för nästa steg i ditt företagande? Vill du satsa på ökad tillväxt och högre lönsamhet? 

Varje år tar över 20 000 företag del av Almis tjänster. Det kan gälla finansiering, affärsutveckling eller deltagande i något av våra program, t.ex. tillväxtprogrammet eller mentorprogrammet. Almis rådgivare har mångårig erfarenhet av företagande och finns nära företagen över hela Sverige med lokala nätverk och kontakter.

Boka ett möte med en Almi-rådgivare

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så ringer vi upp dig och pratar förutsättningslöst om hur din situation ser ut. Ser vi att vi kan hjälpa dig att ta nästa steg med ditt företag så får du kontakt med en rådgivare där du bor och ni kan tillsammans hitta en tid för ett möte.* Helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något! I det första mötet diskuterar vi ditt företags situation och dina önskemål och behov. Mötet är sedan vägledande för vad nästa steg blir och vad vi kan erbjuda ditt företag. Det kan handla om affärsutveckling, finansiering eller deltagande i något av våra program.

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Har du varit kund hos Almi tidigare så kontakta gärna din rådgivare direkt!

Om Almi

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet.
Läs mer om oss

Kontaktuppgifterna du lämnar kommer hanteras i enlighet med hur vi hanterar personuppgifter.

* Erbjudandet om möte med en Almi-rådgivare vänder sig till företag i tillväxtfas och inte företag som ej startats än. Information om nyföretagarrådgivning i våra olika regioner hittar du istället genom att klicka på Rådgivning och sen välja region. Almi är marknadskompletterande vilket betyder att vi inte konkurrerar med privata kommersiella aktörer.

Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube