Almi GävleDala söker Rådgivare med finansieringskompetens i Dalarna

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande.

Ditt uppdrag
På Almi arbetar du självständigt med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete där du har kontakt med företagare i olika branscher och målgrupper. Som rådgivare kommer du att arbeta proaktivt med kunder, banker, intressenter och andra organisationer. Du kommer att ha en säljande och rådgivande roll och bli en viktig del av vårt team. Du analyserar kundens behov och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden. Du arbetar med kreditpropåer samt förvaltar och utvecklar din kundstock.

Dina erfarenheter och egenskaper
För att lyckas i rollen krävs att du trivs med nätverkande och ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap. Du har tidigare arbetat med finansieringslösningar och kredithantering hos någon affärsbank och har utbildning inom ekonomi. Erfarenhet från olika branscher, affärsförhandlingar och ekonomisk analys är en fördel. Du kan tala och skriva svenska obehindrat och är van att arbeta i förekommande digitala verktyg. Vi ser positivt på att du redan har ett regionalt nätverk. Arbetet innebär en del resor, därför är körkort ett måste för tjänsten. Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig. Du har analytisk förmåga och kan diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och andra finansiärer. Du är duktig på att etablera och underhålla långsiktiga relationer.

Vad erbjuder Almi?
Hos oss har du möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar. Tjänsten är utåtriktad och du träffar många intressanta företag. Du arbetar tillsammans med engagerade och duktiga kollegor. I tjänsten erbjuds du även möjlighet till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner.

Att arbeta på Almi
På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande. Miljön är dynamisk och ger möjlighet till personlig utveckling. Almi befinner sig i ett spännande utvecklings-skede. Det är en innovativ och nytänkande miljö. Drivkraften är att optimera resurserna för att skapa tillväxt i företag. På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Vi ligger i framkant gällande mångfaldsarbete, det gäller både i arbetet med ut mot företagen och i den interna verksamheten. Vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Sista dagen att ansöka är den 12 mars. Skicka din ansökan till mats.jacobsson@almi.se.

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på Linkedin

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på Linkedin