Har du en idé? Sök SKAPA-priset!

Uppfinningar som kan utvecklas till innovationer är nyckeln till Sveriges välstånd. Vi bär på en stolt uppfinnartradition alltsedan Alfred Nobels dagar. Stiftelsen SKAPA uppmuntrar idérika människor genom att dela ut Sveriges största innovationspris – SKAPA-priset.

Du tävlar om SKAPA-priset på 550 000 kr och SKAPA-priset för unga innovatörer på 250 000 kr.

Urvalet sker i två steg; först länsvis och därefter nationellt. Mer information och ansökningsformulär finns på www.stiftelsenskapa.se.

Almi GävleDala, Dalarna Science Park och Movexum delar ut ett pris på 10 000 kronor till varje länsvinnare. En regional prisceremoni genomförs i början av sommaren i Dalarna och i oktober i Gävleborg. Priserna delas ut av landshövding i Dalarnas och Gävleborgs län. Den nationella stora prisutdelningen genomförs 8 november på Starta Eget-mässan, Stockholm.

Välkomna att kontakta juryordförande i Dalarna Ulrika Ebenhard ulrika.ebenhard@almi.se 0243-48 88 58, Sara Skärhem på sara.skarhem@dalarnasciencepark.se 070-680 46 44 alternativt juryordförande i Gävleborg Hanna Engström Löwenborg på hanna.engstromlowenborg@almi.se 026-66 36 68

SÖK SENAST 23 APRIL!

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på Linkedin

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på Linkedin