Välkommen Annika

Almi Halland förstärker sin personalstyrka och välkomnar Annika till teamet!

Berätta lite kort om dig själv
Jag heter Annika Granberg och bor i Villshärad strax utanför Halmstad med man och två barn som är snart 5 och 7 år gamla. Jag är född och uppvuxen i Ystad men utbildningen lockade mig till Halmstad och jag flyttade hit 2001 för att läsa Utvecklingsingenjörsprogrammet. Efter det jobbade jag utomlands några år och när det var dags att vända tillbaks till Sverige längtade jag tillbaks till Halmstad och Halland och trivs mycket bra här på västkusten.
På jobbet tycker jag om att ta mig an engagerade uppdrag och träffa kunder där jag kan bidra till positiv förändring.
På fritiden tycker jag om att vara med familj och vänner, att ägna mig åt god mat & dryck, träning, uteaktiviteter och läsning. Jag har även en nyfunnen hobby i ridning.

Vad gjorde du innan du började på Almi?
Jag har tidigare jobbat på Schneider Electric, först som produktutvecklare och projektledare, därefter produktchef och sedan marknadschef för två olika affärsområden. Min senaste tjänst på Schneider var som marknadsanalytiker. Under min yrkeskarriär har jag samlat på mig en bred erfarenhet från företagets olika områden och faser, detta hoppas jag kommer till nytta i mitt arbete på Almi.

Vad kommer din uppgift på Almi att vara?
Jag kommer att vikariera för Johanna Ekberg som går på föräldraledighet i slutet av juni och jag kommer överta hennes arbetsuppgifter som affärsansvarig och som rådgivare. Rådgivningen kommer främst att rikta sig mot tillväxtföretag, där jag kommer att stötta företagen i arbetet för att uppnå en hållbar tillväxt.

Vad tilltalade dig med arbetet på Almi?
Jag tilltalas av Almis vision att "investera i framtida tillväxt", att verka för att växande och bubblande näringsliv i Halland. Det ska bli så kul att få möta många nya och spännande företag där jag förhoppningsvis kan bidra med min erfarenhet för att hjälpa dem att växa och utvecklas.
Dessutom är Almi en mycket trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Utbildning: Utvecklingsingenjör, Högskolan i Halmstad
Född: Ystad, Skåne
Bor: Villshärad

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn