Jobba hos oss

På Almi är vi cirka 500 medarbetare som finns på ett fyrtiotal orter över hela landet. Vi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med innovatörer, entreprenörer och små och medelstora företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Du arbetar i en dynamisk miljö, med stora möjligheter till nätverkande och utveckling.

För att trivas hos oss bör du stimuleras av arbeta för andra människors framgång och näringslivets tillväxt. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från eget eller familjeföretagande.

Möt Almis koncernchef

Intervju med Almis koncernchef Göran Lundwall där han berättar om sin karriär, hur han har kommit dit han är idag, hur han får ihop sitt livspussel och vilka egenskaper Almi söker hos personer som rekryteras.

Ansökningar

Vi har för närvarande inte någon möjlighet att hantera spontan-ansökningar. Alla lediga jobb publiceras under Lediga tjänster på almi.se och vi delar dem på Facebook och LinkedIn, så följ oss gärna där!

Studerande

För närvarande har vi inte någon möjlighet att ta emot praktikanter eller att erbjuda praktikplatser.

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn