Framtidssäkra affärer - Per Grankvist - Gävle

Möt Per Grankvist, en av Sveriges främsta hållbarhetsexperter, när pratar om hur företagen påverkas av engagemanget för en bättre värld och hur man bäst drar nytta av kundernas.

Pär Grankvist är en av Sveriges främsta och mest inspirerande hållbarhetsexperter, kolumnist i Sydsvenska Dagbladet och medverkar regelbundet i SVT. Han säger ”Hoppa över teorin, dumpa moralen och tala om hur man kan tjäna pengar på hållbarhet.” Han kommer att på ett inspirerande sätt prata om hur våra företag påverkas av marknadens ökade intresse för en bättre värld och hur företag bäst drar nytta av kundernas engagemang.

Varje månad under hösten har vi kunnat erbjuda inbjudna företag och samarbetspartners ta del av seminarier som ger dig inspiration att fortsätta leda ditt företag framåt. Föreläsningarna är intressanta var för sig, men kompletterar varandra. Vi tror att du har nytta av hela serien, så boka alla tider redan nu och anmäl dig. Du hittar en anmälningskod i din inbjudan, använd för att anmäla dig här.

Serien är en del av projektet Fler hållbara företag i tillväxt, där vi bland annat tittar på företagsledare och deras viktiga roll i utvecklingen av företag. Vi vill helt enkelt inspirera ledarna att ta sina företag så långt de kan. Projektet finansieras av EUs strukturfondsmedel, Region Dalarna och Region Gävleborg.


Fakta

Pris (inkl. moms)

Kostnadsfritt

 • Plats

  Gävle konserthus, Bo Lindesalen, Kungsbäcksvägen 22

  Gävle

  Datum

  Tis 17 okt

  kl 15.00–18.00

  Sista anmälningsdag
  den 17 oktober 2017
  Platstillgång
  Platser kvar

  Anmäl dig

Kalendarium och anmälan till kurser och seminarier

Visa hela kalendariet

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på Linkedin

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på Linkedin