Framtidssäkra affärer - Azita Shariati - Gävle

Möt Azita Shariati ,VD på Sodexo, i en del av en exklusiva seminarieserie med namnkunniga föreläsare som ger inbjudna gäster en panoramavy över viktiga framtidsfrågor.

Azita Shariati är VD på Sodexo, ett företag med 8000 anställda och en omsättning på 3,8 miljarder kr. Hon är en superkändis i näringslivet s mångfaldigt prisad för sitt ledarskap, bland annat som mäktigaste kvinna, mäktigaste direktör och superkommunikatör. Azita kommer prata om hur mångfald och jämställdhet bidrar till bättre resultat för företaget, hur det blir lättare att rekrytera och behålla kompetens. Sitt ledarskap beskriver hon som en blandning av iransk tydlighet och svensk laganda.
Denna föreläsning kommer att ge dig nya perspektiv på hur du kan forma din organisation för framtiden.

Varje månad under hösten har vi kunnat erbjuda inbjudna företag och samarbetspartners ta del av seminarier som ger dig inspiration att fortsätta leda ditt företag framåt. Föreläsningarna är intressanta var för sig, men kompletterar varandra. Vi tror att du har nytta av hela serien, så boka alla tider redan nu och anmäl dig. Du hittar en anmälningskod i din inbjudan, använd för att anmäla dig här.

Serien är en del av projektet Fler hållbara företag i tillväxt, där vi bland annat tittar på företagsledare och deras viktiga roll i utvecklingen av företag. Vi vill helt enkelt inspirera ledarna att ta sina företag så långt de kan. Projektet finansieras av EUs strukturfondsmedel, Region Dalarna och Region Gävleborg.


Fakta

Pris (inkl. moms)

Kostnadsfritt

 • Plats

  Gävle konserthus, Bo Lindesalen, Kungsbäcksvägen 22

  Gävle

  Datum

  Tis 14 nov

  kl 15.00–18.00

  Sista anmälningsdag
  den 14 november 2017
  Platstillgång
  Platser kvar

  Anmäl dig

Kalendarium och anmälan till kurser och seminarier

Visa hela kalendariet

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på Linkedin

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på Linkedin