Framtidssäkra affärer - Thomas Ek, OBH Nordica - Borlänge

Det femte och sista seminariet i en exklusiv serie med namnkunniga föreläsare. De ger inbjudna gäster en panoramavy över några av företagens viktigaste framtidsfrågor.

Thomas Ek byggde OBH Nordica, ett varumärke som snabbt blev marknadsledare i en redan mogen bransch. Ingredienserna i framgångsreceptet var innovation, design, snabbhet och kraftfull marknadsföring. Med en ständig fokus på vad marknaden vill ha – rätt produkter, vid rätt tillfälle och i rätt antal har han lyckats driva trender. Föreläsningen kommer att ge dig en känsla av att ha upptäckt ett snabbspår till framgång.

Varje månad under hösten har vi kunnat erbjuda inbjudna företag och samarbetspartners ta del av seminarier som ger dig inspiration att fortsätta leda ditt företag framåt. Föreläsningarna är intressanta var för sig, men kompletterar varandra. Vi tror att du har nytta av hela serien, så boka alla tider redan nu och anmäl dig. Du hittar en anmälningskod i din inbjudan, använd för att anmäla dig här.

Serien är en del av projektet Fler hållbara företag i tillväxt, där vi bland annat tittar på företagsledare och deras viktiga roll i utvecklingen av företag. Vi vill helt enkelt inspirera ledarna att ta sina företag så långt de kan. Projektet finansieras av EUs strukturfondsmedel, Region Dalarna och Region Gävleborg.

Fakta

Pris (inkl. moms)

Kostnadsfritt

 • Plats

  Teknikdalen, Hörsalen, Forskargatan 3

  Borlänge

  Datum

  Tis 05 dec

  kl 00.00–00.00

  Sista anmälningsdag
  den 5 december 2017
  Platstillgång
  Platser kvar

  Anmäl dig

Kalendarium och anmälan till kurser och seminarier

Visa hela kalendariet

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på Linkedin

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på Linkedin