Finansiera din tillväxt

Hur går det till när ett mindre bolag söker kapital för vidare expansion och vilka olika alternativ finns? Vad ska du tänka på för att attrahera en riskkapitalist? Hur kan mitt bolag få tillgång till externa pengar och vad innebär det för mig som ägare?

Almi och SEB bjuder in dig till en dag då vi tar upp de här men också många andra frågor om hur man kan finansiera sin tillväxt beroende på i vilken fas bolaget befinner sig.

Under dagen kommer vi att få träffa representanter från:
Pepins – Sveriges första equity crowdfunding-plattform som är auktoriserad av Finansinspektionen.
AktieTorget – En handelsplats för noterade bolag.
Almi Invest – Sveriges mest aktiva investerare i unga bolag
Connect – En ideell organisation som matchar kapital och kompetens som tipsar om hur man på bästa sätt pitchar sin affärsidé.

Vi kommer också att träffa tre företag från Uppsala som berättar om sina tillväxtresor och hur de har finansierat sina företag och sin tillväxt.

Vi börjar med frukost kl 07.45 – 08.30 och avslutar med en gemensam lunch kl 12.00. Efter lunchen finns det möjlighet till bilaterala möten och diskussioner.

Träffen är kostnadsfri och anmälan görs senast den 10:e januari via nedanstående länk. Observera att anmälan är bindande, vid oanmäld frånvaro kommer en avgift om 300 kr att tas ut. Begränsat antal platser.

Seminariet arrangeras av Almi och SEB Greenhouse. Greenhouse är SEB:s nya serviceerbjudande för entreprenörer och företag med tillväxtambitioner. Tillsammans med partners skapar Greenhouse miljöer och tjänster som hjälper entreprenörer att realisera sin potential.

Seminariet är en del av Tillväxtlyftet, ett samverkansprojekt för att stödja och utveckla små och medelstora företag så att fler företag i Östra Mellansverige når ut/vidgar sin marknad internationellt. Projektet finansieras av ALMI, Region Uppsala och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond

Fakta

Pris (inkl. moms)

Kostnadsfritt

 • Plats

  Vasasalen, Uppsala Slott

  Uppsala

  Datum

  Fre 19 jan

  kl 07.45–13.00

  Sista anmälningsdag
  den 14 januari 2018
  Platstillgång
  Platser kvar

  Anmäl dig

Kalendarium och anmälan till kurser och seminarier

Visa hela kalendariet

Följ oss

Vi finns på LinkedIn Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook