Framtidssäkra affärer - Per Grankvist - Falun

Per Grankvist, en av Sveriges främsta hållbarhetsexperter, pratar om hur företagen påverkas av engagemanget för en bättre värld och hur man bäst drar nytta av kundernas idéer. Seminariet ges i Falun.

I samarbete med Falu kommun under deras företagarvecka bjuder vi in till ett seminarium med Pär Grankvist. Han är en av Sveriges främsta och mest inspirerande hållbarhetsexperter, kolumnist i Sydsvenska Dagbladet och medverkar regelbundet i SVT. Han säger ”Hoppa över teorin, dumpa moralen och tala om hur man kan tjäna pengar på hållbarhet.” Han kommer att på ett inspirerande sätt prata om hur våra företag påverkas av marknadens ökade intresse för en bättre värld och hur företag bäst drar nytta av kundernas engagemang.

Detta seminarium är en del i det seminarieserie om framtidssäkra affärer som vi har bjudit in särskilt utvalda företag till. Seminarierna är utformade som en serie för att ge deltagarna en panoramavy över några av företagens viktigaste framtidsfrågor, och hållbarhet är en mycket viktig sådan fråga.

Serien är en del av projektet Fler hållbara företag i tillväxt, där vi bland annat tittar på företagsledare och deras viktiga roll i utvecklingen av företag. Vi vill helt enkelt inspirera ledarna att ta sina företag så långt de kan. Projektet finansieras av EUs strukturfondsmedel, Region Dalarna och Region Gävleborg.

Fakta

Pris (inkl. moms)

Kostnadsfritt

 • Plats

  Dalarnas Museum, Hörsalen, Stigaregatan 2-4

  Falun

  Datum

  Tis 21 nov

  kl 15.00–18.00

  Sista anmälningsdag
  den 21 november 2017
  Platstillgång
  Platser kvar

  Anmäl dig

Kalendarium och anmälan till kurser och seminarier

Visa hela kalendariet

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på Linkedin

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på Linkedin