Jangir möblerar världen

En formtalang utöver det vanliga, förenat med en lokal förankring på en internationell arena. Jangir Maddadi Design Bureau som i en liten ask.

Jangir Maddadi Design BureauSommaren 2010 utsågs Jangir Maddadi Design Bureau till Årets Nybyggare i Kalmar län, och kammade även hem riksfinalen med kung Carl XVI Gustav som prisutdelare på Stockholms slott.

Prischecken på 100 000 kronor kom väl till pass i samband med lanseringen av Jangirs möbelserie Compound Collection, uppföljare till världssuccén The Union Bench.

Trots att han agerar på en internationell marknad kommer Jangir att bli Kalmar trogen.

– Vi gör allting lokalt här i Kalmar län, och det visar vilka muskler vi har i regionen. Jag vill vara lojal mot de som hjälpt mig att utveckla mina produkter och ge tillbaka genom att lägga produktionen här, dessutom har ju utvecklingen av Internet gjort att avstånd inte längre spelar så stor roll. Samtidigt är det en ovärderlig kvalitetsstämpel att kunna sätta Made in Sweden på sina produkter.

Totalt är det 22 lokala företag som är involverade i verksamheten kring Jangir Maddadi Design Bureau. Och fler kan det bli om det fortsätter i den här takten.

Stöttningen från Almi har löpt som en röd tråd genom Jangirs karriär som entreprenör ända sedan starten 2008.

Mer information om JMDB

Företagsnamn: Jangir Maddadi Design Bureau (JMDB).
Etableringsår: År 2008.
Antal anställda: Tre stycken.
Omsättning: 5,1 miljoner kronor.
Främsta drivkraft: Jag älskar det jag gör.

Följ oss

Vi finns på LinkedIn

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Häng med oss på Twitter och ta del av dialogen kring framgångsrikt företagande.
Twittra med oss