Kundreferenser

Vi har många nöjda kunder med framgångsrika företag. Här träffar du några av dem.

 • IQMTEL satsar internationellt

  Region: Kronoberg Kategori: Utveckla företag, Rådgivning

  Täckningskollen – en enkel idé med stor kundnytta

 • Designlight satsar internationellt

  Region: Kronoberg Kategori: Utveckla företag, Rådgivning, Lån

  Från hemmakontor och lager på logen till ett av de ledande företagen inom LED - belysningar. Designlight Scandinavian har en fantastisk resa bakom sig. För Jessica och Björn Hultqvist är inget omöjligt, bara man tar saker och ting i rätt ordning. Nu har de bestämt sig för att satsa internationellt

 • Salong GLOBE

  Region: Kronoberg Kategori: Starta företag, Utveckla företag, Rådgivning, Lån

  Lena den enda salongen i Småland som är certifierad enligt konceptet Grön salong. Salong GLOBE i Växjö är en salong som skiljer sig från mängden. Här genomsyras verksamheten av ett sunt tänk för personal, kunder och miljö. Och inte är det mycket dyrare än att driva salong på traditionellt vis.

 • Ljungby Komposit vill växa

  Region: Kronoberg Kategori: Utveckla företag

  Ljungby Komposit grundades av fem före detta anställda på Polytec Composites.  Sedan förra hösten deltar företaget i Almis tillväxtprogram för unga framgångsrika företag, TUFF. Nu är målet att fördubbla omsättningen igen, den här gången inom tre år.

 • Tingsryds Järn – järn- och bygghandel med koll på läget

  Region: Kronoberg Kategori: Utveckla företag

  Syskonen Caroline Liljegren och Sten Nilsson bestämde sig för att deras järnhandel skulle bli minst ett par nummer större. I samband med finansiering från Almi genomförde Tingsryds Järn AB en rejäl genomlysning av verksamheten. Nu ser företaget framtiden an med tillförsikt.

 • Kontakter ledde direkt till Schiphol

  Region: Kronoberg Kategori: Utveckla företag

  Tellusecure fick för några år sedan frågan om man kunde titta på ett system för att upptäcka och minimera konsekvenserna av att terrorister förgiftar vattnet i en storstad som London. Det är inte svårt att förstå vilka ödesdigra konsekvenser det skulle kunna få...

 • Mionix – världens bästa datamus

  Region: Kronoberg Kategori: Innovativ idé, Utveckla företag

  Högt upp i ett av Växjös äldsta hus utvecklar sex personer världens mest moderna tillbehör för dataspel. Marknaden är enorm. Omsättningen är 20 miljarder, och det finns tolv aktörer som delar på den kakan. Det är lätt att förstå att Peter inte nått sitt mål ännu.

 • Erfarenhet möter ung – ett växande mentorskap

  Region: Kronoberg Kategori: Utveckla företag

  I snart ett år har de träffats en gång i månaden, mentorn Stanley och adepten Carl-Oscar. Personkemin stämde från start, och idag ser de snarare sin relation som början på en betydligt längre vänskap.

 • Korrö – gamla anor skapar nya affärsidéer

  Region: Kronoberg Kategori: Utveckla företag

  Ola på Korrö har blivit ett begrepp och 2012 fick han priset som Årets Turistentreprenör i Kronobergs län. Och när man möter honom förstår man varför. Ola lever verkligen för sitt företag.

 • Nya marknader för bröllopsklänningar

  Region: Kronoberg Kategori: Starta företag, Utveckla företag

  Från civilingenjör till bröllopsklänningsdesigner med eget företag och tillverkning under rättvisa förhållanden i Europa. Den resan har Carina Thaung gjort sedan 2008. Nu blickar hon ut mot nya marknader.

 • Från Bagdad till Växjö – ingenjören som blev företagare

  Region: Kronoberg Kategori: Starta företag, Köpa företag, Utveckla företag

  Från livet som flerspråkig ingenjör och förhandlare kom Ikram Noori från Bagdad via Jordanien till Växjö. Här driver hon livsmedelsaffär, målar på siden – och drömmer om ett ungdomsprojekt.

 • Med gröna fingrar tog Kerstin steget!

  Region: Kronoberg Kategori: Starta företag, Köpa företag, Utveckla företag

  När Kerstin Bohlin fick frågan om hon ville ta över Klockaregården i Öhr var det inte givet att säga ja. Kerstin menar att det är lätt att bli smickrad över frågan, men hon ville hitta själva kärnan i svaret.

Följ oss

Vi finns på LinkedIn

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En gång i månaden berättar vi vad som är på gång hos oss. Registrera dig idag för att inte missa nästa utskick!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev