Om Almi och IFS

IFS Rådgivning är en del av Almi Företagspartner AB vilket ger våra kunder tillgång till kapital, bred kompetens samt ett stort kontaktnät.

Insamlingsstiftelsen IFS Rådgivningscentrum startades 1996 som Internationella Företagarföreningen i Sverige. År 2007 integrerades IFS rådgivningsverksamhet i Almi Företagspartner och drivs idag som ett eget affärsområde. Tillsammans kan organisationerna erbjuda både finansiering och särskild kompetens kring invandrarföretagande.

IFS Rådgivning vänder sig till entreprenörer med utländsk bakgrund som är på väg att starta eller redan driver ett företag. Det som gör IFS Rådgivning unikt är att rådgivarna representerar mångfalden i samhället och motverkar därmed de svårigheter som invandrare kan ha gällande språk, lagar och regler i det svenska samhället.

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning på olika språk, hjälper till med affärsplan, budget, företagsregistrering, låneansökan med mera. IFS Rådgivning arrangerar ofta informationsträffar och kurser. Våra rådgivare finns runtom hela landet.

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube