Almi gratulerar årets pristagare vid Guldstänk i Västerås!

På näringslivsgalan Guldstänk i Västerås hyllades igår framgångsrika företagare som på olika sätt utmärkt sig under 2017. Välförtjänta priser delades ut i sex kategorier och feststämningen var på topp.

På galan delade Almi ut pris till Årets Innovatör, Sally R, och Årets Nystartare, The House of Taste Västerås. Stort grattis! 

Årets Innovatör: Sally R

 

Foto: Henrik Mill

Årets Innovatör har skapat en för samhället viktig lösning som kommer göra stor skillnad för individen. Med hög innovativ höjd, stor internationell marknadspotential och ett nytt sätt att tänka har bolaget kombinerat olika tekniker och skapat något unikt. Envishet, drivkraft och förmågan att tillvarata teamets styrkor har lagt grunden för att lyckas.

Läs mer om Sally R>>

Årets Nystartare: The House of Taste Västerås

 

 Foto: Henrik Mill

Årets nystartare har utvecklats snabbt på en marknad med tuff konkurrens. Med en målinriktad tillväxtplan har de på kort tid ökat omsättningen och rekryterat nya medarbetare. Företaget har från start arbetat aktivt med att bygga sitt varumärke och fokuserar på vikten av nöjda kunder. Med ett hållbart synsätt och höga kvalitetskrav har årets vinnare tillfört ett mervärde i city och skapat ett hus fullt av smaker.

Läs mer om The House of Taste Västerås>>

Läs mer om Guldstänk och om alla vinnare >>

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube