Nominerade till Årets Tillväxtföretag på Örebrogalan

På Almi möter vi entreprenörer varje dag. Många av dem blir framgångsrika, en del mycket framgångsrika. Genom att utse årets Tillväxtföretag på Örebrogalan 1 mars vill vi lyfta fram framgångsrika företag som kan vara en förebild för andra.

Örebrogalan är den årliga galakvällen där vi firar och hyllar Örebros framgångar. Att bli nominerad och vinna ett pris under galan skapar glädje och stolthet, och på galan delar Almi ut priset Årets Tillväxtföretag. Företaget ska vara välskött och ha en god ekonomi, det ska en god tillväxt samt ha sitt säte i Örebro län.

De nominerade företagen i kategorin Årets Tillväxtföretag är:

  • Neriketolkarna AB
    Sedan företaget startades för 10 år sedan har Maria Frendberg och Marie Robach byggt ett starkt team som intagit en ledande position inom sin nisch i Sverige. Det senaste året har Neriketolkarna dubblerat sin omsättning och har idag 65 anställda!
  • Tommy Allström Byggproduktion AB
    Genom ett stort tekniskt kunnande och känsla för goda affärer har Tommy Allström Byggproduktion AB vuxit till ett professionellt byggteam som idag tävlar mot de stora drakarna om de mest attraktiva byggkontrakten!
  • Vretstorp Teknik & Montage AB
    Lars Wahlström blev företagare när han tyckte att 8 timmars arbetsdag inte var tillräckligt. Han älskade helt enkelt att arbeta. Detta genuina engagemang har även präglat Vretstorps Teknik & Montage och bidragit till nöjda kunder och stark försäljningstillväxt.

Läs mer om Örebrogalan och nominerade i samtliga kategorier här >>

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube