Internationalisering

Enterprise Europe Network (EEN) är ett globalt nätverk för dig som vill satsa på den internationella marknaden. Almi Företagspartner Mälardalen är värdorganisation för EEN och erbjuder kostnadsfria tjänster till företag i Örebro län, Västmanland, Värmland och Östergötland.

Vägledning till den europeiska marknaden

Information och rådgivning

Genom Enterprise Europe Network får små- och medelstora företag ett globalt nätverk som kan hjälpa dig med information och rådgivning om bl.a. EU-regler, aktuella finansieringsmöjligheter, import och export, Immaterialrätt – IPR, CE-märkning samt teknik och forskningssamarbeten.

Internationella affärspartners

Vi har en stark lokal förankring och tillsammans med våra kollegor hjälper vi dig att komma i kontakt med potentiella samarbetspartners och internationalla affärspartners genom mässor, matchmaking och partnersökning.

Vi hjälper dig att hitta:

  • Leverantörer och produktionssamarbeten
  • Distributörer, återförsäljare och agenter
  • Partners för strategiska allianser

Besök gärna Enterprise Europes regionala hemsida för mer information >>

Kort om nätverket Enterprise Europe Network

I Sverige är Tillväxtverket nationell koordinator och huvudfinansiär för alla femton svenska Enterprise Europe Network kontor. De svenska kontoren är regionalt indelade där varje kontor servar små- och medelstora företag inom sin/sina region/er. Bakom varje Enterprise Europe Network kontor i Sverige finns nationella och regionala näringslivsorganisationer och olika forsknings- och teknikinstitut.

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube