Almi Mitt söker projektkoordinator för Regional Exportsamverkan i Västernorrland

Är du en målmedveten person som gillar kundkontakt och har en positiv och entusiastisk framtoning som smittar av sig på människor omkring dig? Är du ansvarstagande, kan arbeta strukturerat och har förmågan att ha många bollar i luften?

Då ska du söka tjänsten som Projektkoordinator för Regional Exportsamverkan på Almi Företagspartner Mitt.

Regional Exportsamverkan är ett initiativ från regeringen som etableras i samtliga län. Syftet är att företag ska erbjudas stöd i sin internationalisering eller exportsatsning oberoende av var i landet de är verksamma och att underlätta för företagen att hitta rätt bland de offentliga aktörer som på olika sätt ger stöd till affärsutveckling och internationalisering.

Region Västernorrland har uppdraget att koordinera och leda Västernorrlands långsiktiga arbete och har gett uppdraget till Almi Företagspartner Mitt att samordna det praktiska genomförandet. Läs mer om Regional Exportsamverkan här

Ditt uppdrag

Som Projektkoordinator arbetar du operativt med att planera och driva beslutade aktiviteter i form av seminarier och event från start till mål. Tillsammans med de deltagande aktörerna inom regional exportsamverkan tas förslag fram på aktiviteter, lämpliga talare, lokaler mm och ditt ansvar blir att koordinera, bjuda in talare, boka lämpliga lokaler och marknadsföra aktiviteterna mot regionens företag. I tjänsten ingår även att delta på evenemangen och hantera praktiska frågor på plats.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som har en stark egen drivkraft som har lätt för att samarbeta. Du är orädd, målmedveten och ambitiös. Du gillar att kommunicera, telefon, mail, sociala media och har tidigare erfarenhet inom service och/eller försäljning i någon form. Du drivs av att göra det lilla extra, har god förmåga att planera och har koll på uppsatta mål, resurser, aktiviteter och deadlines. Positivitet, driv och framåtanda präglar teamet som utgör regional exportsamverkan och denna tjänst passar dig som trivs i en föränderlig miljö med högt tempo.

Vi ser gärna sökanden som nyligen har tagit examen från högskola/universitet och känner dig redo för en spännande utmaning i arbetslivet. För rätt person kan detta vara en bra start på karriären och visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter.
Du är intresserad av företagande och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl
tal som skrift.

Kontakt

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på Almis kontor i Sundsvall. Det en tidsberänsad anställning på 1 år med möjlighet till förlängning. Har du frågor är du välkommen att kontakta
Terese Nordquist, ansvarig på Almi Mitt för Regional Exportsamverkan på 070-406 6123
eller Eva Högdahl, vd Almi Mitt på 070-576 77 22.

Ansökan

Urvalet sker löpande så skicka din ansökan redan idag.
Din ansökan tillsammans med CV skickar du till eva.hogdahl@almi.se.
Vi ser gärna att din ansökan är i form av en kort film där du presenterar dig själv, lägg upp den på ditt privata YouTube konto och skicka en länk tillsammans med ditt cv.

Att arbeta på Almi

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande. Miljön är dynamisk och ger möjlighet till personlig utveckling.
Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede. Det är en innovativ och nytänkande miljö. Drivkraften är att optimera resurserna för att skapa tillväxt i företag.

På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Vi ligger i framkant gällande mångfaldsarbete, det gäller både i arbetet med ut mot företagen och i den interna verksamheten. Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

Följ oss

Vi finns på LinkedIn Prenumerera på vårt nyhetsbrev Instagram

Besök oss på YouTube

Ta del av filmer från företag och deras verksamheter.
Besök oss på YouTube

Följ oss för att nätverka, ställa frågor och bli påmind om vad som är på gång.
Följ oss på Facebook