Jämtland stärks upp med rådgivare

Jämtland stärks upp med rådgivare till dig som vill internationalisera. Den 6:e februari började Sandra hos oss som affärsrådgivare för Enterprise Europe Network och utgår från Östersundskontoret.


Sandra kommer närmast från ett bolag där hon jobbade med marknadsföring och försäljning internationellt inom IT-säkerhet och telekommarknaden. Hon har erfarenhet inom HR och bolåneadministration och en examen inom företagsekonomi med inriktning marknadsföring och organisation. Sandra är ursprungligen från Östersundstrakten och har hittat hem igen efter 12 år i Mälardalen.

Hur ser du på möjligheterna till internationella affärer för företag i regionen?
Jag tror starkt på möjligheterna till fler internationella affärer för företag då företagsamheten i regionen växer och det finns stor tillväxtpotential hos många små och medelstora företag som har funderingar på internationalisering. Jämtland/Härjedalen har mycket att erbjuda internationellt inom turismområdet, mat, outdoor och sport men vi har även många små och medelstora företag inom tillverkningsindustrin som har stor potential till internationalisering.

Följ oss

Vi finns på LinkedIn Prenumerera på vårt nyhetsbrev Instagram

Besök oss på YouTube

Ta del av filmer från företag och deras verksamheter.
Besök oss på YouTube

Följ oss för att nätverka, ställa frågor och bli påmind om vad som är på gång.
Följ oss på Facebook