Kundreferenser

Vi har många nöjda kunder med framgångsrika företag. Här träffar du några av dem.

 • Starks kraftsamling i Funäsdalen

  Region: Mitt Kategori: Utveckla företag, Rådgivning

  Tillväxtprogrammet blev vändpunkten för Annika Stark och hennes företag Starks i Funäsdalen. Hon funderade på att lägga ned när hon blev kontaktad av Almi, en kontakt som fick henne att ändra inriktning.

 • För att vinna måste du satsa

  Region: Mitt Kategori: Utveckla företag, Rådgivning

  Almis tillväxtrådgivning bidrog till att Brath AB hittade sina idealkunder och kunde lägga fokus på rätt saker. I dag gör de en bedömning direkt vid en offertförfrågan, "Vad är potentialen och hur ska vi agera?"

 • Lyft för Jönnbua i Hede

  Region: Mitt Kategori: Utveckla företag, Rådgivning

  Med Almis tillväxtprogram har järnhandeln Jönnbua i Hede tagit ett rejält kliv framåt. Konkreta tips och handfast vägledning har hjälpt Ellinor Andersson och Per Gregorsson att utveckla verksamheten.

 • Glass på hjul

  Region: Mitt Kategori: Utveckla företag, Rådgivning, Lån

  Salagado Arango Jhon Jairo med nystartade företaget Colombianskt kaffe och glass. Jhon har köpt en elcykel, byggt en kombinerad glass- och kaffevagn och nu stannar han där han för dagen tror sig få mest kunder. Han har tillstånd att få parkera glasscykeln i hela Östersund.

 • Bertlin Agency satsar i Västernorrland

  Region: Mitt Kategori: Utveckla företag, Rådgivning, Lån

  Sundsvallsbaserade Bertlin Agency satsar på utökad verksamhet i Härnösand, Kramfors och inom kort i Stockholm. Det finns även planer på att starta verksamhet i Örnsköldsvik och Östersund och målsättningen är att öppna i ännu fler städer.

 • Flyt med bassäng

  Region: Mitt Kategori: Rådgivning, Lån

  Ett mikrolån hos Almi gjorde att Anki Pettersson fick en nystart på sitt företag Timrå Djur & Natur. Efter 15 års företagande i Timrå flyttade hon verksamheten till Birsta i Sundsvall.

 • Boost för Åre Glashytta

  Region: Mitt Kategori: Utveckla företag, Rådgivning

  Ökad lönsamhet, effektivare jobb och bättre arbetsmiljö. Med hjälp av Almi fick Annika Weile en rejäl omstart av sitt företag Åre Glashytta.

 • MaxTruck nyanställer och expanderar

  Region: Mitt Kategori: Utveckla företag, Rådgivning, Lån

  Företaget MaxTruck AB i Östersund nyanställer och satsar på nya internationella marknader. Almis tillväxtlån har varit helt avgörande för expansionen.

 • Skuggstyrelse – learning by doing

  Region: Mitt Kategori: Utveckla företag

  Att sitta i en styrelse eller välja styrelse till sitt företag kan vara svårt och kräver kunskap. Därför har Almi startat ett program där företagare får möjlighet att lära sig mer om styrelser och styrelsearbete.

 • Mikrolån gav Turon en flygande start

  Region: Mitt Kategori: Starta företag, Rådgivning, Lån

  När Turon Alimjan startade företag valde han samarbete framför konkurrens. Han startade Birsta Bilmäklare och började samarbeta med Birsta Bil City som funnits i åtta år. Ett och ett halvt år senare går företagen så bra att de flyttar till nya större lokaler.

 • Eva fick bättre koll på siffrorna

  Region: Mitt Kategori: Utveckla företag, Rådgivning

  Glada Lådan säljer livsmedelsprodukter från lokala producenter i Jämtland och Härjedalen. Ägaren och grundaren Eva Hallin i Östersund har gått Almis Lönsamhetsstyrning. Där har hon tillsammans med Almis affärsrådgivare Mariann Halvarsson fått flera verktyg för att styra hennes företag åt rätt håll.

 • Fler affärer och strategiska beslut – Året som adept gav Tord nya insikter

  Region: Mitt Kategori: Utveckla företag

  Tord Sandin hade funderat över om en styrelse skulle vara bra för hans företag och hur kan kunde utveckla företaget med fler kunder. Trots erfarenhet från tio års företagande behövde han en inspirationsinjektion. Almis mentorprogram visade sig vara precis vad han sökte.

 • Från brandsläckning till visionsarbete

  Region: Mitt Kategori: Lån

  Varje år får mer än 1500 företagare med tillväxtambitioner varsin mentor. Mentorskap handlar om förtroende, viljan att dela med sig och förmågan att ta till sig.

 • Kapital på kroken

  Region: Mitt Kategori: Lån

  I en källarlokal på Frösön tillverkas ett av världens bästa drag för gäddfiske. Med kunder över hela världen är Anders Ulvforsen välkänd i branschen men okänd på hemmaplan. Det är så han vill ha det.

 • Företagslån för framtidssatsning

  Region: Mitt Kategori: Lån

  Det senaste året har varit intensivt för Anders Hansson som driver Norrländska vapenaffären och jakt.se. Han har köpt ut sin förre delägare, vuxit med 75 procent och anställt flera nya medarbetare.

 • Pengar var en förutsättning för tillväxt

  Region: Mitt Kategori: Lån

  För att utveckla familjeföretaget Mörsjö Deli lånade Anna Godevärn 700 000 kronor från Almi och banken. Det är mycket pengar för ett litet företag och hon funderade både en och två gånger.

 • Dopkläder med finess

  Region: Mitt Kategori: Utveckla företag

  Mycket har hänt under resans gång för Grace of Sweden. Efter åtta år är företaget etablerat på den svenska marknaden och Tina blickar nu framåt internationellt, med de nordiska och europeiska länderna i första skedet.

Följ oss

Vi finns på LinkedIn Prenumerera på vårt nyhetsbrev Instagram

Besök oss på YouTube

Ta del av filmer från företag och deras verksamheter.
Besök oss på YouTube

Följ oss för att nätverka, ställa frågor och bli påmind om vad som är på gång.
Följ oss på Facebook