Nya checkar att söka – pitchträff spetsar ansökan

Region Skåne utlyser regelbundet checkar för att främja affärsmöjligheter och stärka konkurrenskraften hos företag. I år är det digitaliseringscheckar och gröna checkar som erbjuds. Företagen kan söka checkar upp till 250 000 kronor.

Pengarna är öronmärkta för företag som står inför en digitalisering av verksamheten, eller företag som vill utveckla innovativa lösningar inom miljöteknik eller miljöanpassade tjänster som bidrar till att skapa effektiv resurshushållning.

Digitaliseringscheckar

Företag kan söka en check för allt från att ta fram en digital strategi kopplad till affärsplanen till att identifiera nya affärsmodeller och effektivisera digitala processer och system

http://www.skane.com/sv/digitaliseringscheckar-for-skanska-smaforetag

Gröna checkar

Företag kan söka en check för innovativa lösningar inom miljöteknik eller miljöanpassade tjänster som bidrar till att skapa effektiv resurshushållning jämfört med befintliga produkter

http://www.skane.com/sv/grona-checkar-for-skanska-smaforetag

Målgrupp
Checkarna vänder sig till företag i alla branscher, dock måste man ha 2-49 anställda och minst 3 miljoner kronor i omsättning. Den som söker ska också kunna uppvisa ett positivt resultat.

Ansökningstid

Utlysningen är öppen fram till den 13 januari 2017

Information- och pitchningsträff
Den 13 december kl 13-16 hålls en informationsträff om checkarna i Tillväxt Malmös lokaler på Rådmansgatan 9 i Malmö. Här får man också möjlighet till pitchträning inför det kommande "draknästet".

Anmäl dig här →

//

FAKTA

Tillväxtverket är nationell samordnare och förvaltare av medlen för programmet. I Skåne är Region Skåne projektägare och beslut om vilka som ska få stöd fattas av två olika partnerskap med parter från Region Skåne, Almi, Packbridge, IUC Syd, Tillväxt Malmö och Sustainable Business Hub.

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn