Från idéer till framgångsrika företag!

Almi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser.

Vad kan Almi göra för dig?

Har du en idé om en produkt eller tjänst? Är du på väg att starta eller köpa ett företag? Eller driver du redan ett företag?

Här presenterar vi våra tjänster med utgångspunkt i din situation

Kalendarium och anmälan till kurser och seminarier

Visa hela kalendariet
Så får Bannerbows bågar företag att synas

Så får Bannerbows bågar företag att synas

Mässproduktföretaget Bannerbow startades med ett specifikt syfte; att lyfta det dammiga mässmaterialet till nya höjder. "Expo-produkter har länge varit platta och fyrkantiga, Bannerbow är revolutionerande, säger Kenny Thorén" vd och delägare på Bannerbow.

Läs om den spännande resan här
Från idé till affärsidé

Från idé till affärsidé

Innovation har gått från uppfinningar, patent och tekniska prylar till att handla om små förändringar i en affärsmodell eller nya synsätt. Med hjälp av rådgivning, förståelse för marknaden och viljan att utvecklas kan du ta ditt företag till en helt ny nivå. Vill du som företagare i Sörmland få hjälp i din innovationsresa?

Läs mer här
Start-upen Airinum är luftens hjältar

Start-upen Airinum är luftens hjältar

På relativt kort tid har företaget lyckats få kunder i mer än 50 länder och har nu världen som marknad. Vd:n och medgrundaren till start-upen Airinum, Alexander Hjertström såg ett tydligt problem men ingen bra produkt. Det blev startskottet för en ny innovativ andningsmask.

Läs om den spännande resan här
Vill du hitta nya affärsmöjligheter och utöka ditt kontaktnät?

Vill du hitta nya affärsmöjligheter och utöka ditt kontaktnät?

Anmäl dig till Connect Green Day den 5 maj i Stockholm. Här får du direkt tillgång till Sveriges främsta affärs- och investeringsforum inom miljöteknik med fokus på affärer, investeringar och nätverkande.

Säkra din plats här
Hållbar Internationalisering

Hållbar Internationalisering

Vill du öka ditt företags konkurrenskraft? Genom att implementera hållbarhet tidigt i företagets affärsmodell ökar du därför förutsättningarna i en alltmer medveten och krävande marknad. Missa inte det kostnadsfria frukostseminarium om hållbart företagande, fredagen den 19 maj.

Anmäl dig här
Biodynamiska mejeriet som gärna sticker ut - hyllas av gourmeteliten

Biodynamiska mejeriet som gärna sticker ut - hyllas av gourmeteliten

Järna Mejeri utanför Södertälje har lyckats starta om på nytt efter en stor anlagd brand 2013. Med en ny vd i spetsen och en konkret affärsplan ska mejeriet nå ännu längre med sina ekologiska och biodynamiska mejeriprodukter, som har tagit Matsverige med storm.

Läs om den spännande resan här
Vem blir Årets Nybyggare?

Vem blir Årets Nybyggare?

I höstas tog Hedieh och Hasti Asadi emot priset för Årets Nybyggare i Stockholms län. De tog sig då hela vägen till final i den nationella tävlingen med stora drömmar för sitt företag DeoDoc. Nu har du chansen att påverka genom nominera någon du tycker är värdig att vinna i Stockholm eller Sörmlands län.

Nominera här
Mentorprogrammet

Mentorprogrammet

Sverige behöver fler och framgångsrika företagare, visst är det så. Men ingen växer ensam...Få ett bollplank under ett år som hjälper till med utvecklingen av ditt företag. Sök som adept eller mentor till Almis mentorprogram.

Läs mer och ansök här
Från ensam företagare till framgångsrik entreprenör

Från ensam företagare till framgångsrik entreprenör

Att driva eget företag är en utmaning på många fronter. Att få en mentor som stöd hjälpte Johan och företaget rejält. – Nu växer vi på riktigt och jag kan fokusera på rätt saker, säger Johan Signer, vd på Set Up.

Läs om den spännande resan här
 • Paradiset har skapat ekosuccé

  Paradiset har skapat ekosuccé

  2015 öppnades för första gången entrédörrarna till matmarknaden Paradiset på söder i Stockholm. – Vi har haft extremt bra tajming, folk har ett stort behov av bra mat som gör gott, säger Johannes Cullberg, VD och grundare av Paradiset.

  Läs mer om Paradiset här
 • Så blev Yubico en världssensation

  Så blev Yubico en världssensation

  Det började med ett innovationslån från Almi. Nu håller Yubico på att förändra världsstandarden för säkerheten på internet. – Det är inte en lätt utmaning – men viktigt och fantastiskt spännande, säger Stina Ehrensvärd, grundare och vd för Yubico.

  Läs intervjun med Yubicos vd här!
 • Klarna – gör näthandeln enklare och säkrare

  Klarna – gör näthandeln enklare och säkrare

  Det var många som tyckte att de var fel ut som startade ett faktureringsföretag på 2000-talet. Sex år, 8 miljoner kunder och 50 miljoner transaktioner senare har Klarna en omsättning på över en miljard kronor och det bara fortsätter åt rätt håll.

  Läs mer om Klarna
 • Start-upen som vill krossa barriärerna

  Start-upen som vill krossa barriärerna

  För två år sedan började en idé växa hos vännerna Mikael Kreuger och Ted Sahlström. Med hela världen som marknad och ett internationellt team spås Match2One bli viktiga spelare i den digitala utvecklingen och kan komma att demokratisera annonseringsindustrin.

  Läs den spännande berättelsen här

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande i Stockholm/Sörmland.
Följ oss på Facebook