Vem blir Årets Nybyggare?

Snart kan du nominera kandidater till Nybyggarpriset i Stockholms respektive Sörmlands län 2018! Håll utkik här!

Finalister 2017 Sthlm Sörmland

*På bild: Finalisterna Fadi Matloub (Årets nybyggare, Sörmland) och Robeir Saliba (Årets pionjär, Stockholm) tillsammans med Carl-Henrik Koit (vd, Almi Stockholm Sörmland) och Göran Lundwall (Koncernchef, Almi) på den nationella finalen på slottet den 26 oktober 2017.

För att uppmärksamma invandrarföretagande initierades priset Årets Nybyggare 1999 av stiftelsen IFS. Sedan år 2000 står Hans Majestät Konungen Carl XVI Gustav som prisets beskyddare på riksnivån.

Priserna delas ut årligen, först i varje region och sen med en nationell final på det Kungliga Slottet med Hans Majestät Konungen. Syftet med priset är att inspirera genom att lyfta fram framgångsrika entreprenörer med utländsk bakgrund.

Det regionala priset delas ut i samarbete med Almi, SEB och Länsstyrelsen med syfte till att uppmärksamma duktiga företagare. Dessa individer är med och skapar tillväxt i näringslivet med nya innovativa företag. Priserna är också ett sätt att inspirera andra entreprenörer.

Priset delas ut i två olika kategorier:

Årets Nybyggare

Delas ut till en företagare med utländsk bakgrund som under en kort tid vistats i Sverige och med begränsade resurser samt genom hårt och målmedvetet arbete har nått framgång i sitt företagande.

Årets Pionjär

Delas ut till en person med utländsk bakgrund som genom hårt arbete har lyckats skapa ett tillväxtföretag som ofta står för nytänkande i sin bransch.

Så passa på att nominera någon DU tycker ska få utmärkelsen genom att maila personens och företagets namn tillsammans med din motivering.

Vi vill ha din nominering senast den 31 juli 2017

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande i Stockholm/Sörmland.
Följ oss på Facebook