Almi växer och söker Rådgivare

Vill du vara med och utveckla nya framtida tillväxtföretag? Brinner du för entreprenörskap och företagande? Då är det här rollen för dig!

Ditt uppdrag
Som Rådgivare på Almi är ditt uppdrag att jobba uppsökande mot regionens små och medelstora företag och utifrån företagens behov erbjuda och leverera Almis tjänster inom affärsutveckling och finansiering till företag som har ambitionen att utvecklas och växa.

Arbetet kräver starkt målfokus och en förmåga att självständigt söka upp företag och analysera företagets behov och erbjuda Almis eller våra partners tjänster. Som Rådgivare har du särskilt fokus på företag som är på en tillväxtresa och behöver rådgivning kring tillväxtfrågor som t.ex. finansiering, hållbarhet, ledarskap, marknad och försäljning. Insatserna hos kund syftar till att öka kundens egna kapacitet att utvecklas och växa samt visa på värdet av att ta in extern kompetens som bollplank på tillväxtresan.

Dina erfarenheter och egenskaper
Du har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av affärsutveckling i små och medelstora företag. Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta mot tydliga mål på ett självständigt sätt. Erfarenhet av eget företagande är meriterande samt erfarenhet av innovation & produktutveckling, kapitalanskaffning och försäljning.

Arbetet kräver personlig mognad och hög social kompetens, bred kunskap inom företagsekonomi och finansiering. Du ska vara nyfiken och ha koll på vad som händer i vår omvärld, tex. hur digitalisering och globalisering påverkar företagens affärer. Arbetet kräver initiativ- och samarbetsförmåga och fokusering mot uppsatta mål.

Kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Uppsala. Har du frågor är du välkommen att kontakta Camilla Ahlsson, 0703-779745. Urvalet sker löpande, skicka in din ansökan tillsammans med CV redan idag, dock senast den 7 januari till camilla.ahlsson@almi.se

Att arbeta på Almi
På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Vi är 20 anställda på kontoret i Uppsala och alla har ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Regionen. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande.
Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede där drivkraften är att optimera resurserna för att bidra till än mer tillväxt i företagen. Det är en innovativ och nytänkande miljö som ger möjlighet till personlig utveckling. Vi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt då vi tror på att våra medarbetares olika bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet. Vi sitter i moderna lokaler centralt i Uppsala.

Vi investerar i framtida tillväxt.

Följ oss

Vi finns på LinkedIn Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook