Antar ni utmaningen?

Almi, Vakna Uppsala och Upsala Nya Tidning utmanar alla företag, myndigheter och organisationer i Uppsala Län i kampen mot prostatacancer*.

Vi på Almi anser att det är självklart att hjälpa till och göra vad vi kan för att stötta det här initiativet. Bakom varje företag finns en företagare som måste vara hållbar så att medverka i mustaschkampen är ett initiativ för att medvera till Hållbara företag. Det som började med en idé om att utmana våra manliga kollegor att odla mustasch under november omfattar nu alla företag, organisationer och myndigheter i Uppsala Län där vi vill se hur mycket pengar som samlats in till förmån för Prostatacancerförbundet när november är slut. Självklart kommer även den bästa mustaschen att röstas fram. Ladda upp din bild på instagram #mustaschuppsala.

Vinnaren för Uppsala läns bästa mustasch 2017 kommer att koras på VAKNA UPPSALA den 7 december på UKK. Där även den gemensamma insamlingen på www.vaknauppsala/mustaschuppsala kommer att redovisas.

Antar ni utmaningen?

*Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom och drabbar 10 000 män bara i Sverige varje år och idag är det nära 100 000 som lever med diagnosen. Just nu pågår uppladdningen inför Prostatacancerförbundets Mustaschkamp 2017. Kampanjen har som syfte att samla in pengar till forskning och opinionsbildning samt att sprida kunskap om sjukdomen och förbättra mäns hälsa och livskvalitet.
Läs mer om Mustachkampen hos Prostatacancerförbundet

Ovan: Förra året började mustaschmånaden för Almis manliga kollegor med en behandling av en barberare på Barber & Babes där allt skägg togs bort. Därefter dokumenteras mustascherna att veckovis och publiceras i våra sociala medier.

Följ oss

Vi finns på LinkedIn Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook