Nyföretagarrådgivning – för dig som ska bli företagare

Almis nyföretagarrådgivning riktar sig till dig som är på väg att bli företagare. Genom rådgivningen får du hjälp att nå dina mål med företagandet.

Almis nyföretagarrådgivning hjälper dig med alla väsentliga delar av din framtid som företagare. Du får möjlighet att räta ut eventuella frågetecken och hjälp med att hitta en affärsmodell för hur du ska kunna nå dina mål.

Få stöd av erfarna affärsrådgivare

Med hjälp av en erfaren affärsrådgivare tar du fram eller förbättrar din affärsplan. Vi genomlyser affärsplanen tillsammans och analyserar kundernas behov och dina marknadsförutsättningar. Tillsammans tittar vi också på hur du ska driva företaget och hur du kan utveckla din idé, ser över din budget och diskuterar eventuella behov av extern finansiering.

Det är intressant att lyssna och få chans att hjälpa personer att förverkliga sina drömmar.

Mehran Tehranchi, affärs- och finansieringsrådgivareMehran Tehranchi, affärs- och finansieringsrådgivare

Så här fungerar nyföretagarrådgivningen

Rådgivningen utgår från dina mål och din affärsidé.Vi går igenom dina konkreta frågeställningar. Vi diskuterar alternativa vägar för att nå dina mål.Vi ser vilka alternativ för att finansiera starten som passar ditt företag. Tillsammans lägger vi upp en plan för hur du ska gå vidare.

När nyföretagarrådgivningen är klar har du en väl utformad affärsplan som blir ett bra stöd inför din företagsstart. Tjänsten är helt kostnadsfri.

Följ oss

Vi finns på LinkedIn Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook