Kundreferenser

Vi har många nöjda kunder med framgångsrika företag. Här träffar du några av dem.

 • Aurora TeleQ – internationellt telefonsystem från Uppsala

  Region: Uppsala Kategori: Utveckla företag

  "Vi ringer upp dig idag ungefär kl 10.30..." Kanske känner du igen frasen från de gånger då du ringer till din vårdcentral, tandläkare eller andra vårdmottagningar? Aurora Innovation är företaget bakom det revolutionerande telefonsystemet Aurora TeleQ, som idag används internationellt.

 • En fot i det digitala. Två fötter på golvet.

  Region: Uppsala Kategori: Starta företag

  Anna Martelleur hade provat alla slags arbetsplatser inom frisöryrket när hon bestämde sig för vad hon verkligen ville bli – frisör! Men en företagande sådan. Möt klippan på Kungsgatan som gör Uppsala lite snyggare.

 • Upplevelsen är allt – möt entreprenören som alltid ger det lilla extra

  Region: Uppsala Kategori: Innovativ idé, Utveckla företag, Rådgivning

  Det vissa ser som god service, ser Uppsalasonen och företagsproffset Oscar Diös som en självklarhet. Den verkliga nyckeln till en stark besöksnäring och nöjda gäster är att överträffa förväntningarna. Inte minst för dig som driver ett hotell som inte är anknutet till stora kedjor.

 • De skapar framtidens butiksmaterial. I dag.

  Region: Uppsala Kategori: Innovativ idé, Starta företag, Utveckla företag

  Alla företag vill att deras produkter ska synas, men konsumenter lägger i snitt märke till mindre än en hundradel av utbudet när de handlar i en butik. Motion Display har tagit fram en unik lösning med blinkande skyltar som garanterar att produkten blir sedd. Almi har följt dem på utvecklingsresan.

 • Innovatör med många strängar på sin gura

  Region: Uppsala Kategori: Innovativ idé, Starta företag

  Efter 15 år i mjukvarubranschen bestämde sig Ola Strandberg för att ta upp sin ungdomshobby på nytt – att bygga gitarrer. Snart köade världsberömda musiker för att testa hans banbrytande design och i dag har varumärket världen för sina fötter. Almi har följt med från starten.

 • Zetterbergs försätter berg. Från Östervåla.

  Region: Uppsala Kategori: Utveckla företag

  Anrika Zetterbergs vet hur man överlever på en hård marknad. Företaget som funnits sedan 1923 har sett många industrijättar komma och gå. Inför en nysatsning kan dock även den mest rutinerade behöva lite hjälp på vägen. Exempelvis genom Almis satsning Tillväxtprogrammet för etablerade företag.

 • En partner som ger din idé vingar är guld värd på tillväxtresan

  Region: Uppsala Kategori: Utveckla företag

  Marika och Thomas Bonde arbetade inom flygbranschen när de fick lust att pröva vingarna på annat håll. De såg ett behov av kalastillbehör på nätet och kontaktade Almi Företagspartner för att testa sin idé. Den flög – och framgångssagan kunde börja.

 • Från researrangör till IT-exportör – en tillväxtresa utan gränser

  Region: Uppsala Kategori: Utveckla företag

  Att anlita resebolaget Trippus skulle vara som att trycka på en knapp och luta sig tillbaka. Men för Martin Klöfver och hans medarbetare innebar denna serviceambition en för stor manuell administration. Lösningen: en briljant mjukvara som blev till en tillväxtresa med Almi Företagspartner som stöd.

 • Daniel Wellington

  Region: Uppsala Kategori: Lån

  Filip Tysander, grundaren av Daniel Wellington mötte en fascinerande herre från de Brittiska Öarna. En herre som på ett inspirerande sätt visade upp sin gentlemannamässiga men ändå avslappnade stil. Sin klocka bar han på ett gammalt väderbitet NATO-band. Hans namn? Daniel Wellington förstås.

 • – Utvecklingen i att växa är det som triggar mig!

  Region: Uppsala Kategori: Utveckla företag

  För 20 år tackade Cajsa Johansson ja till att starta en lunchrestaurang.
  I dag har Cajsa's Kök serverat serverat 1,7 miljoner luncher och caterat 8 500 fester.

 • – Utan Almis företagslån hade vi aldrig kunnat starta

  Region: Uppsala Kategori: Starta företag

  Nermana Karamustafic och Ewa-Maria Eriksson driver sedan januari 2010 Svanens förskola som är belägen i området Stenhagen i Uppsala.

 • Hon utvecklade underkläderna hon själv saknat

  Region: Uppsala Kategori: Innovativ idé

  Anna PS är ett svenskt underklädesmärke från Roslagen som lanserade sin första kollektion under 2011. Anna Sjöberg är grundare till företaget och har utvecklat underkläder som hon själv har saknat.

 • Scannar för miljoner

  Region: Uppsala Kategori: Utveckla företag

  Devo IT är experter på att förvandla text och bilder på en mängd olika typer av fysiska underlag till sökbara, digitala dokument.

Följ oss

Vi finns på LinkedIn Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook