Tillväxtresan erbjuder nya möjligheter

Nu har vi kört Tillväxtresan i två år och det känns roligt att tänka nytt även inom programmet säger Pia Andersson som är ansvarig för Almis tillväxtresa

Tillväxtresan består av individuell tillväxtrådgivning där vi har fokus på strategiarbetet. Att byta erfarenheter och kontakter företagen emellan är både nyttigt och roligt och detta har vi nu tagit vara på även i Tillväxtresan.

Två företag får presentera sina företag för varandra, berätta om sin resa hittills och om sina utmaningarna framöver. Detta i syfte att delge varanadra eftarenheter, inspiration och kontakter branschöverskridande. Vi har nu haft två gemensamma träffar – först ut var Plåt & Takspecialisten AB och Wermkon AB och senast igår hade vi en ny omgång med Krokedil Produktionsbyrå AB och Ulvsby Ranch AB. Lyckade träffar med mycket surr – nyttigt och kul!

Tillväxtresan består i sin helhet av 10 träffar fyllda med reflektion, analyser, målsättningar och planering och detta med hjälp av konkreta beprövade verktyg och coachning. Ibland behövs det ett helhetsbegrepp, ibland är behovet att få borra lite djupare inom vissa specifika områden – inget hokus pokus. Nu har vi startat upp första modulupplägget, där vi fokuserar på vissa utvalda delar och det känns kul att kunna vara än med specifik med frågeställningarna som finns hos företagen!

Vill du också tänka nytt och komma igång med ditt strategiarbete eller utveckla det vidare och är nyfiken på Tillväxtresan?

Kontakta Pia Andersson pia.andersson@almi.se

Följ oss

Vi finns på LinkedIn

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad inom framgångsrikt före-tagande och annat aktuellt som händer hos oss.
Prenumerera på våra nyhetsbrev