Vi hjälper dig att ta nästa steg

Känner du att det finns mer potential i ditt företag, men att du behöver lite hjälp på vägen för att nå dit? På Almi vet vi vad som är viktigt när man driver företag, oavsett vilket skede du är i. Har du viljan att växa så guidar vi dig rätt.

För dig som företagare innebär det att det finns flera olika finansieringslösningar som möjliggör för företaget att växa i den takt du vill. Hos Almi finns också ett stort utbud av tillväxtprogram där du kan få utvecklande rådgivning och struktur i allt från allt från att bättre ta tillvara på och utveckla nya idéer till att nyttja extern kompetens eller utvecklas som ledare.

Vi ger dig råd att lyckas!

Det bästa är att du själv inte behöver veta vad ditt företag mest behöver eller ha svar på alla frågor. Fundera istället på var just du vill vara om tre till fem år. Har du bara viljan att utveckla ditt företag så guidar vi dig rätt. Genom ett kostnadsfritt och förutsättningslöst första möte lyssnar vi på dina målsättningar och behov. Utifrån det får du förslag på hur vi kan hjälpa just dig att utveckla ditt företag. Ta första steget och kontakta någon av oss för att boka ett möte. Vi ser fram emot att träffa dig!  

Här hittar du våra kontaktuppgifter

Har du drivit företag mellan 2–6 år och vet redan nu att du vill växa med minst det dubbla? Då är Tillväxtresan något för dig.

Har du utländsk bakgrund och vill starta eller uveckla företag så kan du ta del av vår IFS-rådgivning

Logga Europeiska regionala utvecklingsfonden*Med stöd ur den Europeiska regionala utvecklingsfonden driver Almi Företagspartner Värmland mellan 2015 och 2017 projektet Tillväxt och lönsamhet med målet att ge fler små och medelstora företag möjlighet att växa genom behovsanpassad tillväxtrådgivning. 

Följ oss

Vi finns på LinkedIn

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad inom framgångsrikt före-tagande och annat aktuellt som händer hos oss.
Prenumerera på våra nyhetsbrev