Almi Göteborg söker rådgivare med finansieringskompetens

Vill du vara med och utveckla framtidens Gasellföretag i Göteborg?

Drygt 20% av företagen som får utmärkelsen DI Gasell har varit kunder till Almi Väst.Almi investerar i framtida tillväxt. Med lån, riskkapital och affärsutveckling skapar vi möjligheter för företag att växa. Vi finns nära företagen med en bred kunskap om företagande och hållbar tillväxt.
Hos oss på Almi erbjuds du en möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar. Du får en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. Givetvis har du också engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete. I tjänsten erbjuds du även möjlighet till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner. Vi sitter i fina lokaler i centrala Göteborg.

Arbetsbeskrivning

På Almi arbetar du självständigt med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete där du har kontakt med företagare i olika branscher och målgrupper. Som rådgivare kommer du att arbeta proaktivt med intressenter såsom kunder, banker och andra organisationer. Du kommer att ha en säljande och rådgivande roll och bli en viktig del av vårt team. Du analyserar kundens behov och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden. Du arbetar med nya kreditpropåer samt förvaltar och utvecklar din kundstock.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som får energi av att träffa människor och som är duktig på att knyta kontakter och bygga nätverk. För att lyckas i rollen krävs att du trivs med nätverkande och ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap. Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller marknad. Erfarenhet från olika branscher, affärsförhandlingar och ekonomisk analys är en fördel. Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Vi ser positivt på att du redan har ett regionalt nätverk. Arbetet innebär en del resor varvid körkort är ett måste för tjänsten.
Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig. Du har analytisk förmåga och kan diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och andra finansiärer. Du är duktig på att etablera och underhålla långsiktiga relationer.

Om företaget

På Almi Väst är vi 37 medarbetare som brinner för att utveckla företag. Vi har kontor i Borås, Skövde, Trollhättan och Göteborg. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion.
Välkommen att läsa mer om oss och våra erbjudanden på www.almi.se/vast

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

Välkommen med din ansökan på www.amendo.se
Sista ansökningsdag är 6/8.

Besök oss på YouTube

På vår YouTube-kanal kan du inspireras av våra framgångsrika företag.
Besök oss på YouTube

Här kan du följa, ta del av och bidra till dialogen kring företagande.
Följ oss på Facebook

Vi finns på LinkedIn

Här finns information för dig som vill vara med och arbeta med framgångsrika företag.
Besök oss på LinkedIn