Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Sveriges mest aktiva investerare inom life science
Pitcha din startup

Är du redo för en investering?

Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i startups. Vi är ett riskkapitalbolag som investerar i Tech, Life Science, Industri och GreenTech i hela landet via 8 regionala riskkapitalbolag samt en nationell fond inom GreenTech.

 

Almi Invest säkrade i maj ett tillskott på 400 miljoner kronor i extra riskkapital från regeringens krispaket. Tillskottet syftar till att överbrygga krisen i små innovativa bolag och undvika att strukturkapital och immateriella värden i bland annat Life Science-sektorn går till spillo.

 

Almi Invest investerar i tidiga skeden där vi gör störst skillnad. Vi är en brygga till privat kapital och bidrar till en fungerande riskkapitalmarknad i hela landet. Under åren har Almi Invest saminvesterat med över 1000 affärsänglar och institutionella investerare. Almi Invest investerar i snitt endast i ca 5-7 procent av alla bolag som vi bedömer. Vi letar efter de allra bästa Life Science-bolagen med störst potential, där vårt kapital gör skillnad och tar bolaget till nästa nivå. Sticker ditt bolag ut och har en stark tillväxtpotential?

 

Almi Invest har en lång erfarenhet av att investera i Life Science och är aktiva delägare i 85 bolag inom diagnostik, medicinteknik, bioteknik, läkemedelsutveckling och e-hälsa inom sjukvård och hälsosektorn. Läs om våra Investment Managers tips och erfarenheter inom sektorn innan du skickar in din investeringspitch till oss nedan. Här är även 10 tips på hur du skriver ett vinnande pitch deck.

 

Vi ser fram emot fler investeringsmöjligheter inom Life Science!

Hur tänker vi som investerare och vad tycker våra bolag?

Tre av våra Investment Managers inom Life Science berättar vad de letar efter och ger sina bästa tips! Se även vad tre av våra portföljbolag tycker om att ha Almi Invest som delägare. 

Pitcha din startup här

Ladda upp ditt pitchdeck/korta presentation här (observera att ditt bolag måste vara registrerat i Sverige):
Observera att Almi Invest bara investerar i svenskregistrerade bolag.
?