Nyheter

RSS
 1. BeammWave 26 juni 2020

  6,5 miljoner till BeammWave som utvecklar ny teknologi för 5G-applikationer

  Almi Invest investerar 2,8 miljoner kronor i Lundabaserade techbolaget BeammWave som utvecklar en unik antennteknologi för 5G, framförallt avsedd för mobiltelefoner och IoT-utrustning. I emissionen på 6,5 miljoner kronor deltar även LU Holding och affärsänglar, däribland Thomas Rex med bakgrund i Ericsson, Fingerprint Cards och Acconeer.
 2. Lediga jobb 25 juni 2020

  Lediga jobb: Business controller till Almi Invest

  Almi Invest, Sveriges mest aktiva investerare i startups, söker en Business controller till avdelningen Business Control & Support. Rollen är organisatoriskt placerad inom Almi Invests moderbolag, men avdelningen ansvarar för att serva samtliga riskkapitalbolag i koncernen.
 3. Mattias Tengblad och Emil Angervall, Corite 18 juni 2020

  Almi Invest investerar i Corite – låter fans investera direkt i sin favoritmusik

  Almi Invest investerar 1,5 miljoner kronor i Corite som gör det möjligt för vem som helst att investera i nya låtar. I emissionen på 6 miljoner deltar även Tagehus och Charles Adams som jobbat med att finansiera Barack Obamas presidentvalskampanj. Bolaget har flera kända delägare sedan tidigare, däribland artisten Danny Saucedo.
 4. Per-Johan Thörn, Havredals 12 juni 2020

  Almi Invest investerar i Havredals – utmanar inom växtbaserade livsmedel

  Almi Invest investerar 2 miljoner kronor i Uppsalabolaget Havredals som utvecklar nya växtbaserade alternativ till mejeriprodukter och kött. I emissionen på 3 miljoner kronor deltar även SLU Holding och privata investerare.
 5. Binary Brains 9 juni 2020

  Almi Invest investerar i Binary Brains som förutspår framtida efterfrågan med AI

  Almi Invest investerar 2 miljoner kronor i Binary Brains som utvecklar tjänster för att förstå och förutspå kundbeteenden genom artificiell intelligens (AI). I emissionen på totalt 2,8 miljoner deltar även privata investerare.