14 december 2017

Är ditt bolag 2018 års vinnare i Almi Pitch?

Ta chansen att få pitcha inför kapitalstarka investerare och publik på Åre Business Forum den 11-13 april 2018. Vinnaren i Almi Pitch belönas med 100 000 kronor. Nominera ditt bolag nu!

Förra årets vinnare blev Umeåbolaget Hiloprobe AB, som tagit fram en metod att diagnostisera och prognostisera tjocktarmscancer.

 

- Vinsten har inneburit jättebra publicitet och att fler vet att vi finns. Flera av investerarna i Almis tävlingsjury har vi fortfarande kontakt med, säger VD Lina Persson

Är du vår nästa vinnare och passar in på följande?

  • Utvecklar en innovativ produkt eller tjänst med stor internationell potential
    som har förutsättningar att helt förändra sin bransch eller skapa nya marknader.
  • Löser ett stort kundproblem och har en skalbar affärsmodell.
  • Befinner sig i tidig fas, dvs står inför eller har nyligen introducerat sina produkter/tjänster på marknaden och har ett identifierat kapitalbehov.

Nominera ditt bolag direkt till Almi Pitch

Deadline för nominering är den 7:e februari 2018. Klicka här för att nominera ditt bolag>

Pitcha för investerarpanel och publik

Deltagande bolag får värdeskapande återkoppling på sina pitchar samt möjligheter att nätverka med kunniga och kapitalstarka investerare. Alla deltagande bolag får även pitcha på stora scenen inför samtliga besökare på Åre Business Forum. Pitchande bolag får dessutom tillgång till monterplats på Copperhill.

 

Vilka tre bolag som går till final beslutas av en erfaren investerarpanel - som väger in både affärspotential och förmågan att förmedla budskapet i pitchen. Publiken röstar live på plats och väljer slutligen vilket av de tre finalbolagen som vinner Almi Pitch 2018.

Preliminärt program

Onsdag 11 april
14.00 -18.00 Value Creation Forum i The Villa, http://copperhill.se/konferens/motesrum/the-villa/ med 5 min pitchar från alla bolag där panelen ger värdeskapande feedback.

 

19.00 Almi Pitch VIP startupdinner för deltagande bolag, investerare och särskilt inbjudet nätverk.

 

Torsdag 12 april
Åre Business Forum ordinarie program inklusive Almis pass med pitchar och paneldebatt på stora scenen. Samtliga bolag pitchar 2 minuter och tre finalbolag väljs ut av investerarpanelen. Finalen avslutar dagen och vinnaren som tar hem priset på 100 000 kr utses av publiken.

 

19.00 Almis VIP-mingel med bubbel på lounge 3, Copperhill, för samtliga pitch-bolag och investerare tillsammans med särskilt inbjudna gäster.

 

För ytterligare information kontakta:

Eva Nordlander, Fund Manager, +46 70-246 74 79 eva.nordlander@almiinvest.se

Eva Högdahl, VD, Almi Företagspartner Mitt, +46 70-576 77 22, eva.hogdahl@almi.se

 

För 9:e gången arrangeras Åre Business Forum 11-13 april i Åres unika vårvintermiljö. Sveriges främsta affärs- och investeringsforum präglas av många spännande möten i en fantastisk miljö på det prisbelönta designhotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre. Det är Sveriges Davos, med fokus på affärer, investeringar och nya kontakter. Här möts de mest intressanta bolagen och politikerna finns på plats. I Åre får ni också tillfälle att träffa ägare och koncernledningar, viktiga aktörer och intressenter, samt några av de bästa tillväxtbolagen i Norden. Dessutom får ni tillgång till Åres unika upplevelseutbud och skidåkning i världsklass. Se http://arebusinessforum.se/