11 maj 2017

DH Anticounterfeit i miljonavtal med VW och Daimler

DH Anticounterfeit, som utvecklar ett webbaserat ärendehanteringssystem för att motverka piratkopiering, har tecknat mångmiljonkontrakt med biljättarna Volkswagen och Daimler, som tillverkar Mercedes.

DH Anticounterfeits specialutvecklade system mot piratkopiering används nu av ett antal internationella storföretag med starka varumärken på den globala marknaden.

 

Systemet, som har utvecklats i samarbete med betalande kunder, gör det lättare att komma åt piraterna. Det gör det möjligt för alla inblandade att kommunicera och att samla alla dokument och all information rörande ett varumärkesintrång på ett och samma ställe. På så sätt blir det lättare för alla inblandade parter att få överblick och arbetet med att få tag i piraterna blir effektivare.

 

Fler och fler tillverkare av världskända produkter inom mode, dryck, elektronik och fordonstillverkning väljer DH Anticounterfeits specialdedikerade produktsystem för att skydda sina varumärken genom att identifiera och avlägsna illegal hantering.

 

Utöver de treåriga samarbetsavtalen med VW och Daimler har DH sedan tidigare uppdrag åt globalt etablerade varumärken som Moët, Hennessy, NXP, Sony Mobile, Tommy Hilfiger och Sony Playstation.

 

- Det här är ännu en bekräftelse på vår kompetens inom IT-området och ett stort framsteg för oss i internationella sammanhang, konstaterar Joakim Gustafsson, VD DH Anticounterfeit.

 

DH Anticounterfeit grundades 2016 och Almi Invest investerade i bolaget samma år.