Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
6 oktober 2020

Webbinarieturné för att inspirera kvinnor till företagande

Förebilderna Indra Sharma och Tatiana Shalalvand
Indra Sharma och Tatiana Shalalvand, författare till boken Förebilderna.

För att inspirera kvinnor till företagande medverkar Almi Invest i lanseringen av boken Förebilderna – en bok där investerarna Indra Sharma och Tatiana Shalalvand lyfter 33 kvinnors erfarenheter av att starta och driva företag.  

 

I samband med boklanseringen kommer Almi Invest och Nordea tillsammans med författarna, experter och utvalda entreprenörer delta i fem direktsända webbinarier, alla med fokus på att inspirera och guida kvinnor till att starta och driva bolag.  Investerare från Almi Invest kommer att medverka som panelister.

 

Webbinarierna täcker många intressanta ämnen:

 

14.10          Att starta bolag tillsammans, hur man väljer medgrundare
15.10          Hur man bygger varumärke
21.10          Att bygga bolag med och utan kapital
05.11          Hur man väljer affärsidé
12.11           Risktagande

 

Samtliga webbinarier sänds på Instagram kl 18.00 på @fore.bilderna

 

Anmäl dig till oktobers webbinarier här
Anmäl dig till novembers webbinarier här

 

Författare till Förebilderna är investerarna Indra Sharma och Tatiana Shalalvand. De vill att boken ska inspirera fler kvinnor att starta och driva eget bolag och motivera makthavare att ta frågan på allvar.   

Det är ett demokratiproblem när en stor del av befolkningen inte representeras i den grupp som formar vår framtid. Vår förhoppning är att den här boken ska bidra till den pågående debatten kring mångfald och entreprenörskap, inspirera kvinnor till eget företagande och öka medvetenheten hos dem som har makten att förändra.
Tatiana Shalalvand

I boken Förebilderna medverkar 33 stycken av Sveriges främsta kvinnliga entreprenörer, som tillsammans med forskare och experter delar med sig av sina erfarenheter för att på så sätt ge kvinnor som funderar på att starta eget de bästa förutsättningarna för att lyckas.