Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Vi kommer till dig!

Vi på Almi Gotland tycker att det är så himla roligt när vi får hälsa på er, alla företagare på Gotland. Därför ska vi besöka företagare i samtliga 92 socknar – innan året är slut!

För vi vill lära känna just dig bättre och lyssna in ditt företags utmaningar och möjligheter, nu och framöver. Vår tanke med besöket är att vi ska bolla idéer så att vi kan hjälpa dig att ta fram lösningar anpassade till ditt företag. Vi hjälper dig med dina frågeställningar, berättar mer om hur vi kan stötta dig och skapa förutsättningar för ditt företag att utvecklas.

 

Det första tillfället var den 26 april och det andra den 31 maj. Efter sommaruppehållet var vi ute igen den 6 september. Totalt har vi besökt omkring 90 förtag i 65 socknar under de tre tillfällena.

 

Nästa gång vi beger oss ut är den 18 oktober. Vi ser fram emot ännu fler spännande möten och hoppas att kunna inspirera dig och ditt företag till utveckling.

 

Vill du ha besök från oss? Hör av dig så bokar vi in en tid som passar dig.

För mer information kontakta

Anna Skoggren

Anna Skoggren
anna.skoggren@almi.se
0722-06 73 49

Aktiviteten genomförs inom projektet Smart utveckling som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Gotland, Region Kalmar län, Region Jönköping län och Region Kronoberg.

Fråga oss!

Fyll i formuläret om du har någon fråga eller fundering.
*
*
*
*
?