Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Starta smart med Almi

Att starta och driva företag är inte en snitslad bana utan kräver en bra affärsplan och en hel del planering.
Almis kostnadsfria startseminarier är uppdelade i fyra block som ger dig både kunskap och inspiration för att starta din företagsresa.
Seminarierna kommer också att skapa handlingskraft som ger dig möjlighet att ta ditt företagande till en långsiktigt hållbar och lönsam verksamhet.

Seminarierna hålls som fysiska träffar hos Almi företagspartner i Visby och vänder sig främst till dig som:

  • har en idé om ny produkt/tjänst med utvecklingspotential, som du brinner för och funderar på att bygga en verksamhet kring. 
  • nyligen har startat ett företag och arbetar med att hitta rätt affärsmodell och vill lära dig mer kring frågor som rör försäljning och marknadsföring, ekonomi, utveckling, nästa steg mm. 
  • driver företag sedan en tid tillbaka och vill få lite inspiration och mer kunskap.

Hur anmäler man sig?
Nedan kan du läsa mer om innehållet i varje seminarium. Gör därefter din anmälan under respektive block till den del som är intressant för just dig. Det går självklart bra att anmäla sig till samtliga seminarier direkt! 
Våra seminaruim är kostnadsfria men vi debiterar 250kr om du efter anmälan uteblir utan att ha lämnat återbud.

Varmt välkommen till oss på Almi!

Tänk tillväxt från start - ta nästa steg på din tillväxtresa
2 december 16.00 - 19.00

Det kan vara mycket tillfredsställande att driva ett företag i tillväxt. Samtidigt är det en stor utmaning. Fundera över vad som är ditt önskeläge och vad som krävs för att nå det. Om det är din vilja och ambition att få företaget att växa och om det finns potential i din affärsidé – då är det här seminariet för dig.

 

Seminariet ”Tänk tillväxt från start” ger dig kunskap och inspiration för att ta nästa steg på din tillväxtresa. Under seminariet diskuterar vi de områden som är särskilt utmanande för företag i tillväxt. Du får träffa andra företagare som är i liknande situation. Du får också verktyg och konkreta tips för att styra ett företag i tillväxt.

 

Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att planera din fortsatta tillväxtresa.