Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Immateriella värden i ditt företaget och hur du värderar dem

I ett företag kan så mycket som 80 procent av värdet ligga i de immateriella tillgångarna såsom databaser, kundregister, patent, designskydd, varumärken, teknik med flera.

Materiella tillgångar är relativt lätt att sätta ett värde på. Man vet vad lokaler, maskiner och de produkter man framställer kostar. Men hur tänker man när det gäller immateriella produkter och tillgångar?

Under detta webinar kommer vi att belysa hur de immateriella tillgångarna kan värderas. Exemplifiera vad som ger den immateriella tillgången ett värde och hur man i så fall skyddar den.

 

Vi kommer att få lyssna på Fredrik Persson, advokat på AdLegal Advokatbyrå som förklarar hur man traditionellt räknat fram ett värde och vilka metoder man kan använda idag samt hur man får kontroll på tillgångarna i företaget.


Vi kommer också att få lyssna på Andreas Blomqvist, grundare och chef FoU, på mjukvarubolaget Careligo. Careligo har tagit fram en medicinteknisk tjänst som installeras hemma hos patienter med hjärtsvikt och hjälper dem att ta en aktiv roll i sin vård. Vi kommer att lyssna på Careligos resa och hur man genom att ha kontroll på tillgångarna kan öka chanserna att få finansiering eller hitta parallella intäktstömmar.

Anmäl dig till vårt webbinarium

 

Fredag 16 december
kl 9.00 - 10.15

Anmäl dig HÄR

länk till webbinariet skickas dagen innan.

Ev. frågor och funderingar

Sandra Festin 073-044 14 54

almi logga
een-logga
prv logga

Webbinariet arrangeras av PRV, Almi och Enterprise Europe Network.