Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Lyckas med dina affärer utanför Sverige!

Funderar du på att ta dina affärer utanför Sverige men vet inte riktigt hur och vart du ska börja?

Vi kan hjälpa dig som företagare i din affärsutveckling mot nya marknader via det internationella affärsnätverket Enterprise Europe Network (EEN) som finns hos oss på Almi Mitt.

Heli Blomberg och Sandra Festin rådgivare Enterprise Europe Network.


Vi erbjuder coachning, information om den specifika marknaden, exportlån, rådgivning kring hållbarhet eller att söka strategiska samarbetspartners. Eller du kanske bara vill bolla din affärsidé eller innovation med oss?

 

Så hur går detta till?

 

Vi börjar med ett första möte med dig för att förstå hur företagets behov ser ut och hur vi på bästa sätt kan stötta dig för att du ska nå dina mål. Vår rådgivning är kostnadsfri och vi kan tillsammans med våra 3000 professionella rådgivarkollegor ute i Europa hjälpa dig med dina specifika frågor.   Och är inte vi rätt stöd för dig kanske någon av våra samverkansparter via regional exportsamverkan är det.  Vi på Enterprise Europe Network (EEN) kan hjälpa dig på många olika sätt, beroende på ditt behov och läge.


Läs gärna mer om några av de företag vi hjälpt här

 

Heli Blomberg & Sandra Festin

logga
een logga
Vi hjälper dig företagare som vill ta steget till en ny marknad!

Vi vet inte vem du är men tveka inte kontakta oss: dina lokala rådgivare med ett nätverk av 3000 professionella kollegor i Europa.

Heli Blomberg 070-837 12 02

 

Sandra Festin 073-044 14 54

Du når oss via mejl eller telefon eller via Linkedin.

Läs mer eenmitt.se eller gilla oss på Facebook