Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Almi är mer än 25 år!

Almi har fyllt 25 år. Hur sammanfattar man 25 år av tillväxt och exportframgångar? Det går förstås inte på några textrader. Låt Almi Jönköping berätta varför 25 år bara var början. Vi kallar det för Almi>25, något som är betydligt mer och större än vad du tror.

  • Vad brinner Almi Jönköping för?
  • Finns det goda exempel på företag som Almi har hjälpt genom åren?
  • Är Almi mer än affärsutveckling, riskkapital och lån?
  • Står Almi för visionärt tänkande?
  • Inspirerar Almi till innovation?

Samtliga frågor är förstås ledande. Almi är allt det där och mycket mer. 

 

Vi pushar människor framåt

Sedan starten 1994 har Almi beviljat 80 000 lån om totalt 40 miljarder kronor. Vi har investerat 2,5 miljarder kronor i våra 600 portföljföretag och genomfört fler än 300 000 olika insatser inom affärsutveckling.

Det är förstås något att vara stolt över, men framförallt ett bevis på att vi har ett unikt öga för affärsutveckling. Almi vet vad som krävs för att starta och driva ett företag i tillväxt. Vi har en förmåga att ta till oss goda idéer och ser potential i vårt starka näringsliv.

 

Almis roll är främst att pusha människor framåt och därmed få goda idéer att flyga. I många fall har våra insatser varit avgörande för många företag. Och då pratar vi förstås inte bara om pengar. Almis arbete handlar lika mycket om att vara ett bollplank, förmedla kontakter i våra internationella nätverk, utbilda och inspirera samt att ha en strategisk fingertoppskänsla när den behövs som mest.

 

Se det som en födelsedagsbuffé!

Du får ta hur mycket du vill av allt. Vi hörs i framtiden. Den tillhör dem som förverkligar och tror på sina idéer. Välkommen till Sveriges mest aktiva företagsutvecklare!

  

Större än ett 25-årskalas

Almi firar som sagt 25-årsjubileum i år. Det har vi firat på flera sätt, både nationellt och regionalt. Här i Jönköpings län kommer fokus inte att ligga på det faktum att vi fyller år - utan på det vi har åstadkommit och kan åstadkomma tillsammans med näringslivet.

 

» Anmäl dig nu för att komma på någon av våra lunchträffar.

 

» Få användbara tillväxttips direkt i inkorgen.

 

» Boka ett fysiskt möte eller inspireras av några unika tillväxtresor.

 

 

Läs mer längre ner på sidan.