Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Det är dags att tänka på nästa steg för ditt företag!

  

Att vänta på att den rådande situationen ska gå över är det få företag som har råd med. Istället gäller det att anpassa sig till det "nya normala".
- Så om du inte redan börjat tänka på nästa steg i ditt företag är det dags nu! 

Om ditt företag var bärkraftigt före coronakrisen och fortsatt har framtidspotential och vill utvecklas så kan Almis rådgivare coacha dig på resan.

 

Förra året gjorde Almis rådgivare 856 insatser inom affärsutveckling i Jönköpings län. I över 25 år har vi coachat små och medelstora företag så att de kan växa och utvecklas hållbart. Det har gett oss en unik erfarenhet av de utmaningar som tillväxtföretagande innebär. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas.

  

Almis affärsutveckling passar alla - oavsett vilken fas ditt företag befinner sig i

Att vara företagare innebär att ständigt vara beredd på att förändra sig för att anpassa sig till marknadens behov. Vilka nya beteenden kan du se och hur ska du anpassa dig efter dem? Vilka strategier ska behållas, vilka framtidsplaner ska snabbspolas för att vara redo för lansering snabbare än tänkt och vilka initiativ ska spolas helt?

 

För att stötta dig i ditt utvecklingsarbete har vi en mängd beprövade verktyg och arbetsmetoder som vi använder individuellt eller i grupp tillsammans med andra företagare i samma situation.

 

Tillsammans kan vi simulera de negativa effekter som krisen haft på ditt företag - men även titta på hur du tar dig från kris till en hållbar framtid.

 

Är du nyfiken på vad Almi kan göra för ditt företag?

Fyll i kontaktformuläret nedan så blir du kontaktad av en rådgivare från Almi Jönköping. Det är helt förutsättningslöst och kostnadsfritt!

- öppnas i nytt fönster

Ta nästa steg tillsammans med Almi!

Fyll i kontaktformuläret nedan så hör någon av våra rådgivare av sig till dig. Det är förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Podd-tips!

 

 

 

 

 

 

 

I podcasten Nästa steg möter du företagare som redan tagit klivet som du funderar på. Här delar de med sig av sina lärdomar och råd och berättar hur det känns att leda ett företag som är på väg att ta nästa steg.

 

Här hittar du alla avsnitt och fördjupningsartiklar kopplade till innehållet »

I Almis magasin om den nya världen kan du läsa om hur coronakrisen på olika sätt ritat om karta för framtidens entreprenörer.

 

 

Läs magasinet här »

Fyll i formuläret så blir du kontaktad av en rådgivare.

*
*
*
*
?

Vilka är Almi?

Almi är ett statligt bolag, men våra 16 dotterbolag ägs delvis också av regionerna. Vi har över 40 kontor över hela landet. Almi har även en nära relation till andra aktörer och kan guida dig som företagare till att hitta vad som är rätt för just ditt företags behov.

 

Vi har inga egna vinstintressen så du kan vara säker på att vi alltid har ditt företags bästa som högsta prioritet.