Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Låt Almi vara med på din resa framåt!

Det är mycket som påverkar dig som företagare. Så har det alltid varit, men idag går allt så mycket snabbare. För en del innebär förändringarna stora möjligheter, andra behöver ändra sin affärsmodell och sitt erbjudande och några ser kundbehovet försvinna helt.

Tillsammans kan vi titta på olika framtida scenarion

En rådgivare från Almi kan tillsammans med dig analysera olika framtida scenarion och ringa in de möjligheter och utmaningar som ditt företag behöver fokusera på i utvecklingsarbetet framåt.

 

Utifrån detta kan vi sedan ge dig vägledning och verktyg som gör att du och ditt företag står bättre rustat för framtiden.

 

 

Välkommen att boka ett förutsättningslöst möte med någon av oss - det kostar bara din tid!

  

- öppnas i nytt fönster

   

Fyll i kontaktformuläret nedan så hör någon av våra rådgivare av sig till dig.

 

Det är förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Inspireras av andra företagare

I podden Nästa steg möter du företagare som delar med sig av sina lärdomar och råd. 

 

 

 

 

 

 

 

Här hittar du alla 12 avsnitt med olika teman »

Fyll i formuläret så blir du kontaktad av en rådgivare.

*
*
*
*
?

Vilka är Almi?

Förra året gjorde Almis rådgivare 856 insatser inom affärsutveckling i Jönköpings län. I över 25 år har vi coachat små och medelstora företag så att de kan växa och utvecklas hållbart. Det har gett oss en unik erfarenhet av de utmaningar som tillväxtföretagande innebär. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas.

 

Almi är ett statligt bolag, men våra 16 dotterbolag ägs delvis också av regionerna. Vi har över 40 kontor över hela landet. Almi har även en nära relation till andra aktörer och kan guida dig som företagare till att hitta vad som är rätt för just ditt företags behov.