Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

27 september - Jönköpingsregionen

 

Plats: Science Park Towers, Jönköping samt företagsbesök i närområdet

 

Tid: Drop in från kl. 9:00, program från kl. 9:30 – 16:00 inklusive företagsbesök

 

Vi bjuder på lunch.

Science Towers, Jönköping

  

 

Under temadagen i Jönköping lägger vi lite mer fokus på produktföretag.

Husqvarna AB berättar om hur de arbetar med att ställa om sin produktportfölj genom elektrifiering och vad detta innebär kopplat både till hållbarhet men också i leverantörskedjan.

 

 

Alfa Skogsservice delar med sig av sina erfarenheter kring hur de jobbar aktivt med social hållbarhet gällande sin personal och sitt ansvar vid arbetskraftsinvandring.

 

 

ZIGRID – Bortkastad värme blev en ny affär!

Energiintensiv produktion är en av vår tids stora utmaningar. Genom att utnyttja energi som bara går till spillo minskar inte bara kostnaderna utan även påverkan på klimat och natur.

 

ZIGRID har tagit fram en patenterad lösning där spillvärme omvandlas till energi i den egna verksamheten. Hör företaget berätta om sin resa mot minskade koldioxidutsläpp och förnybar energi.

 

 

 

Efter lunch gör vi två företagsbesök

Wheelscanning

Vi kommer få en inblick i hur företaget digitaliserar däckbranschen och med sin teknik skapar mervärden för såväl däckverkstad som konsument.

 

 

Ahlins

Ahlins i Habo satsar för framtiden genom att bygga världens kanske vassaste ytbehandlingsanläggning där fokus på effektivitet, miljö och arbetsmiljö är i fokus. Med ny teknik och innovativa energilösningar rustar de företaget för framtiden.